Vi har snakket med Geir V. Henriksen og fått et par kommentarer fra våre utøvere Kim F. Henriksen og Stian Bagroen som begge røk ut i første runde i dag.

Kim tapte 1 – 0   og  Stian tapte 3 -1 .  Kim kommenterer sin egen innsats slik:  – Det er jo

Kim F. Henriksen

veldig jevnt, men man merker at man mangler det lille ekstra for å få det vippet over til sin side. Det  mangler kanskje litt på innstillingen og aggresjonen. Så dette må jeg jobbe mer med på trening. Jeg er selvfølgelig ikke fornøyd.

 

 

 

 

 

 

 

Stian Bagroen

Stians  kommentar til sin egen kamp er:  – Det var ikke noe gøy, bittert og surt. Jeg hadde håpet på å komme videre. Jeg syntes ikke det var  for tøff motstand, jeg følte hele tiden det kunne gått andre veien. Jeg kunne nok  vært mer hissig,  ligge enda litt mer på trykk. Jeg gjorde noen småfeil som jeg vet jeg kan jobbe med. Rett og slett være med offensiv og ta mer starter når jeg har sjansen.

Uansett er jeg fornøyd med å være her, men det hadde vært morsomt å gå videre selvfølgelig, men så  er det er  jo gøy krangle litt med Geir, sier Stian med et flir. Jeg tar med meg det positive, og lærer av det jeg kan, og fokuserer på det som er verdt å ta med seg videre og som jeg må jobbe med.

Og jeg gleder meg til å se Espen i morra, jeg har tro både på ham og Geir Magne.

 

Lars F.  Berrum slo først en  utøver fra Senegal 3-0 med nok et fint kast. Denne motstanderen  ble verdensmester i 2000.  Og så i 2. runde slo Lars en utøver fra Kuwait. Lars kastet kuwaiteren 2 ganger og vant  8 – 0 før full tid

Lars F. Berrum

 

Så møtte han europa og verdensmester Sabanovic fra Nederland, her tapte Lars 3-1, og Sabanovic gikk senere  til finalen.

 

Så da fikk Lars rekval og slo en utøver  fra Bosnia og da var han i kampen om å komme til bronse finalen. Her  møtte Lars  en fra Estland og tapte 5 – 0. Da var Lars sliten og lufta var gått  ut av ballongen. Det betyr at Lars ble nr 7 i åpen klasse av 60 utøvere, det er en kjempeprestasjon av Lars, er Geirs kommentar.  Med skader først i skulderen og så en brukket tommel i British Open for bare 6 uker siden. Lars har nok ikke fått trent nok, sier Geir.

 

I  morgen er Espen Skretting først ute  klokken 09.00  i – 75 kg, og Geir M. Brastad, Stavanger k.k. i + 80 kg ca. klokken 14.00.

 

Geir V Henriksen sin oppsummering så langt i VM:

Veldig bra laginnsats på guttene på fredag – litt under pari på Kim og Stian i dag og over forventning av Lars. Vi vet at Lars kan være farlig og kan ta hvem som helst i verden. Dette lover godt for Junior VM for Lars i februar i Istanbul. Det blir  hans siste junior VM så det blir spennende, og så gjenstår jo morgendagen.

 

Vi snakket med gjengen på tlf, mens de tydeligvis sto å prøvde å skaffe seg en taxi. Det hørtes alt annet enn lett ut, og det var fint lite finske gloser å høre i en støyende bakgrunn. Men stemningen hørtes god ut og en viss optimisme med hensyn til morgendagen var ikke til å ta feil av.