Velkommen! Som du sikkert legger merke til har våre hjemmesider forandret utseende. Vi har oppgradert vår WEB platform hos N3 Sport, slik at vi kan få et enda bedre produkt. Innholdet er det samme som før, det har bare “flyttet” litt plass på siden.

Utover høsten vil vi “rydde” og gjøre våre hjemmesider enda mer brukervennlige. Vi vil informere her om endringer, slik at du som bruker/leser fortsatt kan få den informasjonen du ønsker, samt delta i diskusjoner som pågår.

Vi vil takke absolutt alle som besøker oss her på våre hjemmesider, og alle som bidrar til at denne siden har den trafikken den har. Fortsett med det! Så skal vi forsøke å gjøre den enda mer spennende, innholdsrik og oppdatert.

Dersom det er konkrete innspill på vår hjemmeside fra deg som ofte besøker oss, så lager jeg en “diskusjon” i forumet. Der blir alle innspill mottat med takk!

Vennlig hilsen

MIZUCHI KARATE TEAM.