For 28 året på rad deltar Norge i det årlige stilartsmesterskap for utøvere av Tani Ha Shito ryu karate. I alle år har det vært vår hovedtrener Geir V. Henriksen som har hatt hovedansvaret for troppen som skal delta, og slik er det også i år.

Det er den internasjonale stilartsorganisasjonen Kofukan International som står bak arrangementet. I Norge er stilarten organisert gjennom stilartsorganisasjonen Kofukan Norge.

I Norge arrangeres det ikke norgesmesterskap for vår stilartsorganisasjon, da vi mener et NM i stilarten blir for internt og dessverre ofte blir forvekslet med det offisielle NM som arrangeres av Norges Kampsport Forbund.

Internasjonalt konkurreres det i de vanlige disiplinene, kata og kumite, individuelt og lag.

For de over 16 år brukes i kumite WKF(World Karate Federation) regler, mens for u. 16 år gjelder de samme regler som i Norge.

Når det gjelder kata er også reglene veldig like WKF sine for de over 16 år, og norske regler for de under 16 år.

Som den klubben innen stilarten som markerer seg mest i konkurransekarate, består troppen for første gang av utøvere kun fra Mizuchi k.k.

I alt består troppen av 27 utøvere, 3 dommere, 5 coacher og 10 ledsagere.

 

Dessverre er Lars F. Berrum(+78 kg) ute med skade, Jørn Ove Hansen(+78 kg) blir hjemme hos sin nyfødte sønn og Svein E. Sandlien(+78 kg) sliter med streptokokker.

 

Lag herrer og + 78 kg har vært våre sterkeste klasser i alle år. I fjor vant vi lag, Jørn Ove vant + 78 kg og Svein vant kata.  I år kan vi da ikke forvente noe i disse klassene.

 

I senior konkurreres det i følgende klasser for damer, kata, lagkata, – 60 kg, + 60 kg og lag kumite. For herrer er det kata, lagkata, – 68 kg, – 78 kg, + 78 kg og lag kumite.

 

Våre to botswanske venner reiser sammen med oss på vårt opplegg for å delta sammen med troppen fra Botswana, som har tatt turen til Danmark for å delta.

Totalt blir det 47 personer med på klubbens opplegg.

 

Troppen reiser ned fredag kveld med båt fra Oslo. Det er bestilt felles middager og lagt opp til sosialt samvær begge veier med båten.

 

Lørdag går konkurransen for de under 16 år, mens de over 16 år konkurrerer søndag.

 

Søndag kveld blir det stor bankett, mens mandag er det besøk i Tivoli og zoo.

Mandag kveld går returen med båt fra København, med ankomst Oslo tirsdag morgen.

 

 

 

Styret ønsker lykke til!