Vi har snakket med Geir V. Henriksen på tlf. og her er resultatene for våre utøvere etter at lørdagens kamper er unnagjort. Det ble en god innsats i landskampen mot Danmark, noe tøffere i Jr. EM

Lars F. Berrum fikk en for tøff oppgave i sin pulje og tapte mot franskmannen. Den franske utøveren som slo Lars, slo selv Junior verdensmesteren fra i fjor og endte på bronselass.

I Caroline Thomassen sin klasse ble det seier til en serbisk jente, som vant over en tyrkisk jente. Caroline tapte 3-0 overfor den samme tyrkiske utøveren som tok bronse.

Espen Skretting tapte sin individuelle kamp og lagkampen en danske. Den samme dansken ble beste utøver.

De to jentene fra Troll k.k. vant begge sine første kamper, men tapte sin andre kamp, begge to.

I morgen (søndag) er det lagkamp, men Norge stiller ikke med lag.

I landskampen mot Danmark vant Norge 9-6. Kim F. Henriksen vant sin individuelle ( 2p) og lagkampen (2p), henholdsvis 3-0 og 3-1. Kim ble også valgt til å gå åpen klasse, men tapte for en dansk utøver

For gutta vant Roald Thorsen sin kamp 3- 1 (2p), og Stian Bagroen måtte på sykehus og sy over øyet. Motsanderen hans ble disket. I følge Geir er det ingenting å si på innsatsen til våre, det var tøffe puljer i Jr. EM – og Mizuchi kan i alle fall skryte av å ha bidratt med 6 av de 9 poengene som bidro til seier over Danmark.