I helgen ble det avholdt graderingsleir for stilartsorganisasjonen Kofukan i Helsethallen på Bærums Verk.

– Foto: Anthony K. Bratli –

Denne gangen var det utøvere fra Asker k.k. og Mizuchi k.k. som deltok.

Ca. 270 utøvere i alle aldre trente lørdag og søndag og avsluttet med gradering søndag. En rekke instruktører med Geir V. Henriksen 6.dan og Øystein Graf 5.dan i spissen instruerte og graderte fra morgen til kveld begge dager. Vi takker videre instruktørene Viggo Holmsen, Tormod Evensen, Pål Ødegård, Kathe Gry Bache-Larsen, Morten Halvorsen, Rasmus Verlo, Anthony K. Bratli, Jarle Myrvold, Nora Evensen, Mikael Ek, og Tone Hjerpaasen for hjelpen og innsatsen.

Geir V. Henriksen Instruerer

Det var mange slitne som forlot Helsethallen søndag, blide og med nye belter, mens noen fikk beskjed om at de måtte jobbe mer før nytt belte kan knytes rundt livet.

 

Asker k.k. fikk en ny 1.dan i Atle Jørgensen. Atle viste at Bechterews sykdom ikke er noen hindring for å trene og gjøre seg fortjent til sort belte i karate. Vi er imponert og gratulerer!

 

Fra Mizuchi ble det 1.dan på Andre Sæther(16), Karoline Bjerke(15) og Britt Haavaldsen(42). Britt er nok et eksempel på at en kan være godt voksen og begynne å trene karate, for etter hvert å ta sort belte. Vi gratulerer!