Isabelle har slitt med skader før årets junior NM, og var ikke optimalt forberedt.

Likevel gjorde hun det veldig bra, fordi som hun selv sa, “jeg er liten, men tøff.”

Som den minste og letteste av alle jentene i den største kumiteklassen(kamp) for jenter, kadett åpen klasse, viste hun at hun var den største ved å avgjøre sin finale med den sanbonscoringen (max score 3 poeng) som kanskje vil bli best husket fra årets junior NM, ifølge vår internasjonale toppdommer, Robert Hamara. Hun hadde flere sanbon scoringer i stevnet, og imponerte stort i flere av sine kamper.

“jeg er liten, men tøff”, er hennes egen beskrivelse av seg selv. Foto: Aslak A. Nilsen

Isabelle innehar unike fysiske fordeler vi i Mizuchi k.k. aldri har sett helt maken til før, og vi har sett en del. Hun er rett og slett utrolig myk, og dette er noe hun vil kunne få stor glede av i fremtiden dersom hun også utvikler alle de andre faktorene som skal til for å bli en topp utøver.

Foreløpig er hun 16 år, kadett(16/17 år) norgesmester i kumite og kåret til beste jente i junior NM 2005 uansett klasse.

I kata(mønster) ble det bronsemedalje på Isabelle. Vi gratulerer og håper skaden snart blir leget, og gleder oss til fortsettelsen.

 

 

 

Isabelle Aguilera i aksjon Foto: Aslak A. Nilsen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Også Lars Berrum vant gull i helgen. Lars vant alle sine kamper og ble junior

Lars Berrum

(18-21 år) norgesmester i kumite klasse + 75 kg. Umiddelbart etter premiutdelingen reiste Lars hjem fra Mandal, for å reise videre til senior landskamp i Edinburgh, Skottland(mer om dette et annet sted på vår hjemmeside).

 

Lars Berrum i aksjon. Foto: Aslak A.Nilsen

 

Nevnes må også Lissy Martby, som tok sølv i jentenes

Lissy Martby

kadettklasse kata, og Jørgen S. Evensen som tok bronse i kadett kumite + 70 kg.

 

Vi gratulerer, og gratulerer også Troll k.k. som for ble beste klubb med 5 gull. Deres ungdomssatsning bar virkelig frukter i dette mesterskapet