I helgen holdt Kofukan Norge sin sedvanlige graderingsleir i Helsethallen på Bærums Verk. I hovedsak var det utøvere fra Mizuchi og Asker k.k. som deltok, mens enkelte utøvere fra noen andre Kofukan klubber hadde tatt seg turen til Helsethallen.

 Det var tilsammen ca. 250 utøvere som graderte seg i helgen, og hovedinstruktørene Geir V. Henriksen 6. Dan og Øystein Graf  5. Dan, stod på fra kl 10. 00 om morgenen til kl. 18.00 om kvelden lørdag og søndag. I tillegg var det en rekke hjelpeinstruktører på deler av leiren, Viggo Holmsen 4. Dan, Tormod Evensen 3. Dan, Morten Halvorsen 3. Dan, Rasmus Verlo, Anthony Bratli, Jørgen Evensen og Michael, alle 1. Dan.

 I tillegg til alle instruktørene ønsker styret i Kofukan også å takke Britt Haavaldsen fra styret i Mizuchi for innsatsen gjennom helgen med å holde orden på alle lister og innbetalinger.

 Det ble fokusert på i gjøre en siste finpuss på det som var graderingspensum og forhåpentligvis klargjøre ting de forskjellige lurte på. 

Det var trening hele lørdag og deler av søndag, før gradering søndag.

 Klubben fikk to nye 1. Dan i Espen Rathe og Ørjan Martinsen. De representerte et godt bilde av klubben, ved at Espen er ungdom, mens Ørjan nok må finne seg i å bli innlemmet i gruppen ”oldboys” sortbelter. Moro at 3 av Ørjans sønner også graderte seg til nye belter, selv om det er et stykke igjen til sort belte slik som far.

 

Styret gratulerer alle som oppnådde nye grader, og håper de som ikke lyktes denne gangen krummer nakken og står på for å lykkes neste gang !