I forbindelse med åpningen av finalene under årets regionsmesterskap i Helsethallen lørdag, ble vår leder og hovedtrener Geir V. Henriksen overrakt Akershus idrettskrets frivillighetspris for 2004 av Arild Mossing, representant for Akershus idrettskrets.

 

Denne prisen blir ofte omtalt som ildsjelprisen og henger svært høyt.

Mossing sa i sin tale at Geir`s arbeid for barn og unge i Mizuchi k.k. gjennom snart 30 år, hadde en uvurdelig samfunnsmessig verdi. Det å gjøre en innsats for tusenvis av barn, unge og voksne gjennom alle disse årene er noe av grunnpilarene slike ledere representerer i norsk idrett og samfunnsliv.

Arild Mossing (t.v.) Fra Akershus Idrettskrets, og en synlig stolt Geir V. Henriksen (t.h.)

Foto: Aslak A. Nilsen

Nåløyet for å få en denne prisen er svært trangt, og det var innstilt ca. 130 ildsjeler fra idrettslag i Akershus idrettskrets. Et enstemming styre i AIK gikk in for at Geir skulle få prisen for 2004.

Mossing sa videre at han håpet prisen ville være en oppmuntring for Geir til å fortsette sitt fantastiske arbeid for alle de som hadde mye å takke ham for og nye unge i uoverskuelig fremtid.

 Vi slutter oss til rekken av gratulanter og håper vi kan bidra til å støtte Geir, slik at han ikke brenner ut, men står på for oss videre i mange år fremover

Styret Gratulerer