Alle våre utøvere kom hjem med medaljer fra helgens NC 3 i Nidarøhallen, Trondheim.

 

Kim er tilbake nesten for fullt etter kyssesyken, og ble stevnets beste utøver uansett kjønn og klasse.

Hun vant katafinalen med Useishi, med dommerstemmene 5-0, over Cathrine Edelmann fra Troll. Kim gikk hurtig og presist, med fin rytme.

Kim F. Henriksen Arkiv: foto Aslak A. Nilsen

I kumite kvalifiserte hun seg for finalen i vektklassen og i lag sammen med Anki og Elisabeth. Hun valgte da å droppe åpen klasse, for ikke å gape over for mye, etter å ha vært satt ut av kyssesyken før jul, og ikke vært helt frisk siste uken før stevnet nå.

Dette viste seg å være riktig disponering, og Kim slo Elisabeth 1-0 i finalen i –60kg, hvor disse to som kjenner hverandre så godt, gikk og lurte på hverandre, og Elisabeth tapte på hard kontakt.

I lagfinalen stod Tiger k.k. på andre siden. De hadde fått Anniken Tangerud skadet, og måtte dermed vinne begge sine andre kamper for å slå oss. De startet ut med Anniken Lerstad, som var på landslaget mot Island for en måned siden. Anniken er stor og sterk, men Kim er hurtig og bevegelig, og satte en brutal stopper for Tigers håp, ved å vinne 5-1. Dermed var saken avgjort, og jentene vant lagkampen.

 

På herresiden startet finalene med en ren Mizuchifinale i kata mellom Stian og Christian H-L. Christian gikk Suparimpai, mens Stian gikk Useishi.

Christian gikk en bra kata, mens Stian gikk en brukbar kata, spesielt sett i lys av hvor lite han har trent kata. Begge viste at de er komplette karateutøvere ved å beherske både kata og senere kumite, og Christian trakk det lengste strået fortjent, med dommerstemmene 3-2.

 I kumite tapte herrelaget for Stavanger k.k., etter at Stian gikk uavgjort mot Geir Magne Brastad, Espen tapte knepent for Steffen Larsen og Lars tapte for Sveinung Byberg etter å ha blitt skadet i hånden. Denne skaden førte til at Lars måtte trekke seg fra finalen i + 75 kg. Lars tok tidligere på dagen bronse i åpen klasse.

I – 75 kg ble det bronse på Espen, som gikk veldig taktisk og lurt denne gangen. Han er svært opptatt med sin utdannelse for tiden, og hadde vært syk i tiden før stevnet. Underveis måtte han kaste opp, men ga seg ikke, og gjorde en flott innsats på ren, sterk ki, samtidig som han var smart.

I – 65 kg ble det bronse på Roald, mens Stian gikk til finalen, hvor han denne gangen hadde marginene på sin side, og vant over Steffen Larsen fra Stavanger.

Stian viser at han stadig blir smartere og utvikler forståelse. Han må fortsette å jobbe med reportoaret.

 

Medaljefordelingen : Mizuchi k.k.  5 gull, 4 sølv, 3 bronser

                                     Stavanger k.k. 4 gull, 2 sølv, 3 bronser

                                     Oslo k.k.  1 gull, 3 bronser

 

Styret gratulerer med nok en flott innsats !