I junior EM i Hellas, var klubben representert med 3 utøvere, og Geir som coach. De tre var Stian Bagroen i – 60 kg, Espen Chr. Skretting – 80 kg og Lars F. Berrum i + 80 kg.

 På grunn av eksamen, måtte Espen reise hjem etter individuelt, mens Stian og Lars også gikk lagkamp.Stian startet med å slå en utøver fra Bosnia og Herzegovina 1-0.

Lars Berrum

I andre kampen møtte han en fransk utøver, som han tapte 0-2 for.Franskmannen gikk senere til finalen, og Stian fikk derfor rekval.

Stian Bagroen

Her møtte han en østeriker, som han slo 2-0. Dermed var han i bronsefinale, hvor han tapte 0-4 for en spanjol, som han ikke fant ut av.

 Stian gikk taktisk riktig, men må fortsette å utvikle de sterke sidene sine, samtidig som han må forbedre de dårlige.

 Espen bar litt preg av at han ikke får trent og konkurrert så mye som ønskelig p.g.a. den militære utdannelsen. Han tapte 1-6 for en spanjol som senere tok bronse.

 Lars møtte en tyrker, og tpte 0-3, uten å få skikkelig kontakt med tyrkeren, som senere tok bronse.

 I lag møtte Norge Tyrkia, og Lars fikk samme motstander igjen. Denne gangen var Lars mye mer med, og ble snytt i en kamp hvor han minst burde ha hatt uavgjort. Det ble 0-2.

 Stian møtte en skikkelig skuespiller, og fikk 3 straffepoeng imot seg for kontakt til hodet. Han tapte 1-4 i en kamp han absolutt var med i.

 

Tyrkia slo Norge 3-1, gikk senere til finalen og vant.

 Vi fikk rekval mot Italia.Stian gikk bra, men må skylde seg selv for tapet 1-2.Lars slo sin italiener 6-2, og fikk blant annet sanbon(3 poeng) for kast med slagoppfølging.Italia slo Norge 3-2, og tok senere bronse.

Norge var i en beinhard pulje i lag, men gikk jevnt med de beste.

 I alt deltok 42 land og 600 utøvere.

 

Styret gratulerer med fin innsats.