På senior VMs siste dag er de yngste norske utøverne som skal i aksjon.

På det norske seniorlandslaget er det 3 juniorer, og de skal prøve seg mot verdens beste seniorer i kveld.

Vi må regne med at Stian Bagroen(20), Jan Ove Brynie(20) og Lars F. Berrum(18), blir læregutter i senior VM sammenheng.

 

Stians klasse – 60 kg, starter kl. 17.00 norsk tid. Han skal ut mot en utøver fra Guatemala. Dersom Stian vinner denne, skal han møte en utøver fra Chile. Søramerikanere og mellomamerikanerne har overrasket  med mye gode utøvere og resultater, så Stian får det tøft. Vi krysser fingrene.

 

Jan Ove i – 75 kg, skal møte en utøver fra Ecuador, som var det landet som slo ut Norge i første runde av lagkampen. Kan det bli revansj ? Dersom Jan Ove vinner, blir neste kamp mot Allan Busk fra Danmark. Allan har tidligere sølv fra EM og bronse fra VM. Vi vet at dette er Allans siste VM, så enten er han skikkelig sulten, eller så er han ”på vei ut”. Uansett blir det en spennende kveld. Klassen til Jan Ove starter ca. kl. 18.00 norsk tid.

 

Siste norske ut er Lars. Klassen skal starte ca. kl. 21.30 norsk tid. Lars har fått w.o. i første runde, og skal møte en tyrker i 2. runde. Tyrkerne er tradisjonelt svært sterke. Som om ikke det er nok, har Lars også fått verdensmesteren fra 2000, Ndiaye fra Senegal, i sin pulje. Vi tror dette blir for tøft for unge Lars, men en nyttig erfaring, dessuten skal man aldri si aldri ?

 

Vi kommer til å komme med rapporter etter hver av klassene, fortløpende.

 

 

Følg med…….