Vurderinger av utøverne og trekningene. 

Stian Bagroen – 60 kg (søndag kl. 17.00 norsk tid) : Har trukket en fra Guatemala i første runde. Vi vet ikke noe om denne utøveren, eller utøveren fra Chile i neste runde. Det er ikke en avskrekkende trekning for de 2 første rundene. Dersom Stian har dagen kan alt skje.

 

Lars F. Berrum + 80 kg (søndag kl. 21.30 norsk tid) : W.o. i første runde, så en tyrker i andre. Vi vet at tyrkerne er blant verdens topp 10. Tøft, men en vet aldri med Lars dersom ribbenet holder.

 

Gunhild Vadla – 53 kg (lørdag kl. 21.00 nork tid) : Har trukket en jente fra Botswana i første runde. Denne jenta er fra vår stilart, og ble uplasert i stilarts VM i Paris i våres, hvor Kim vant. Vi tror Gunhild tar den første kampen. Den neste er vanskelig, mot Brasil. Igjen vet vi ikke annet enn at Brasil alltid er farlige. Her kan alt skje.

 

Steffen Larsen – 65 kg (lørdag kl. 17.00 norsk tid): Har trukket Biamonti i første kamp. Biamonti er en av de mestvinnende utøvere i historien, i klassen. Vi tror det blir for tøft for Steffen, og det ville være en av VMs største bomber om han vinner. Sjansen til rekvalifikasjon er mulig, dersom ikke Biamonti taper senere, for Kotaka fra USA som er regjerende verdensmester. Steffen har definitivt den tøffeste trekningen av alle de norske.

 

Sveinung Byberg – 70 kg (lørdag kl. 18.00 norsk tid) : Har w.o. i første, og skal møte vinneren av kampen mellom en argentiner og en kanadier. Ingen av disse er umulige, og vi har tro på at Sveinung tar seg videre.

 

Jan O. Brynie – 75 kg (søndag kl. 18.00 norsk tid) : Har trukket en utøver fra Ecuador, og har mulighet til å ta revansj fra lagkampen. Møter i så tilfelle vår danske venn Allan Busk. Vår erfaring med Allan fra tidligere tilsier at Allan blir for god for Jan Ove, men vi har ikke sett Allan på en stund. Vi vet at han ikke gikk så godt i DM for lag i forrige måned. Dette er helt åpent.

 

Geir Magne Brastads trekning forgår på lørdag. Skal konkurrere lørdag kl. 24.00 norsk tid.

 

 

Følg med….