Stian Skjørvestad fra Stavanger tapte første runde mot en brasilianer, som viste seg å være en av de beste i VM.

Han gikk helt til semifinalen, men ble disket fra å stille opp i denne, da det viste seg at han hadde gjentatt en kata i en av de tidligere rundene. En gigantisk blemme av Brasil, men også ille at han ikke ble stoppet etter åttendelsfinalen, hvor feilen skjedde.

Hadde ikke dette skjedd, kunne kanskje brasilianeren gått til finalen, noe som hadde gitt Stian mulighet til å rekvalifisere seg til en eventuell bronse.

Stian gikk kata Jion. Han virket litt preget av alvoret, og hadde litt høye skuldre, og rushet litt. Dette er noe han sliter litt med, når presset blir hardt. Den første runden er ofte vanskeligst. Brasilianeren tok seg mer og mer opp, og slo i andre runde en fra Guatemala, tredje runde en russer, kvartfinalen en japaner, og skulle ha møtt en italiener i semifinalen.

 

Det ble altså litt ”stang ut” for de norske gutta fredag.

 

Lørdag skal følgende gå : Gunhild Vadla – 53 kg

                                            Steffen Larsen – 65 kg

                                            Sveinung Byberg – 70 kg

                                            Geir M. Brastad –  åpen klasse

 

Følg med….