I helgen har det vært regionscup for 13-17 år, og minicup for de under 13.

Nora Evensen

Stevnet gikk over to dager i Klementsrudhallen, rett utenfor Oslo.

Her er de som deltok :

Julie Verlo(10), minicup, kata

Nora Evensen(11), minicup og regionscup(rc), kata og kumite i mc, kata i rc.

Gitte H. Brunstad(13), rc, kumite.

Nikolai Thomassen(13), rc, kata.

Andreas A. Myrvold(13), rc, kata.

Caroline Thomassen(14), rc, lagkata og kumite.

Isabelle A. Myrvold(15), rc, kata, lagkata, kumite.

Jørgen Evensen(15), rc, kata, lagkata, kumite.

Ole Martin B. Stokke(15), rc, kata, lagkata

Camilla Ræiseter(16), rc, rekrutt kumite.

Lissy Martby(16), rc, kata, lagkata.

Oscar Rygh(17), rc, kata, lagkata.

 

I minicupen var Julie og Nora suverene i kata i sine klasser. Nora gikk Tomari Bassai i finalen sin, og det var første gang hun har gått denne i stevne. Det gikk fint, og hun fikk alle dommerstemmene. Julie fikk også alle dommerstemmene i alle sine runder.

Stevneleder Nils Petter Wold uttalte etter stevnet, at Julie måtte være et av de største katatalentene Norge noen gang har hatt i så ung alder. Vi sier oss enige.

I kumite var Nora denne gangen nest best, men oppviste flere flotte sanbon på komb. 6. Nora var beste jente i minicupen.

 

I regionscupen vant vi 5 av de 6 kataklassene. Den yngste jenteklassen ble vunnet av Nora, mens på guttesiden vant Andreas foran Nikolai.

I den eldste jenteklassen ble det gull til Lissy med kata Annan.

Lissy Martby Foto: Aslak A. Nilsen

Her ble Isabelle nr.4.

I gutteklassen, som var den største klassen i stevnet, vant Oscar. For dette fikk han premien som beste utøver i stevnet.

I lagkata vant laget med Lissy, Caroline og Isabelle, mens guttelaget med Oscar, Ole Martin og Jørgen, ble disket i finalen pga. at Jørgen glemte seg.

 

I kumite gikk først Gitte til finale, som hun tapte for Miriam fra Troll k.k.

Det var jevn kamp, men Miriam var best denne gangen. Miriam fikk premien for beste jente i regionscupen.

Camilla skulle prøve seg i stevne for første gang. Hun gikk da i en åpen rekrutt klasse, som er for utøvere med belter under brunt. Hun var selvfølgelig svært nervøs, men dro i land seieren i den første kampen 9-8. I den andre var hun enda mer på hugget, og ble litt for ivrig, og ble disket for hard kontakt. I bronsefinalen gikk hun fint, og vant kontrollert 4-0. Fin debut av Camilla, som viste seg hurtig og tøff.

I eldste klasse – 55 kg for jenter, trakk de andre jentene seg, slik at det dessverre bare var Caroline og Isabelle igjen. Her vant Caroline klart, og hadde blant annet en fin sanbon på komb. 7 med ura mawashi.

I eldste gutteklasse + 70 kg, gikk Jørgen fine kamper, og gikk til finale. Her stod kadett norgesmesteren fra forrige helg, Arik Amroun(17) Troll k.k. Vi trodde ikke Jørgen skulle ha mye sjanse mot Arik, som er landets beste kadett for tiden, men Jørgen fulgte ham helt til døren. Etter full tid stod det 8-8, men Jørgen tapte med hoveddommerens dobbeltstemme, 2-3. Veldig bra av Jørgen, som kun er 15.

Alle kom hjem med medalje, og den samlede pott ble 8 gull, 6 sølv og 1 bronse.

 

Det neste store for de som er i landslagsdiskusjonen i de aldersbestemte klassene, er British Open for u. 21, som går i London siste helgen i januar.

Hvem som reiser fra klubben blir avgjort i løpet av neste uke.

 

Styret gratulerer med flott innsats !