Lørdag 8.mai ble det avholdt klubbmesterskap i kata for alle barnepartiene våre. Klubben har gjennom årene arrangert EM i vår stilart, NM senior og junior, KM og alle typer regionale stevner, men det er første gang vi arrangerer klubbmesterskap for barn.

Det var 37 barn som deltok i arrangementet, som ble avviklet i vår egen dojo. Før selve konkurransen, holdt noen av de beste barne, ungdom og seniorutøverne våre oppvisning i kata.

 

Barna ble delt inn etter beltefarger, og det var kun tillatt å gå kata som de skal gå til gradering om 2 uker.

 

Dommere var  Lissy, Kim, Stian B., Lars, Pål og Geir.

 

Det ble brukt tallkarakterer slik at barna kunne se hvordan deres kata var i forhold til kravet til å bestå gradering.

Noen fikk en indikasjon på at de måtte stå på frem til graderingen, andre fikk indikasjon på at de virkelig hadde jobbet bra, mens noen  oppdaget at konkurranse kanskje var noe for dem.

 

Muligens var det noen av Mizuchis fremtidige stjerner vi så i aksjon.

Det ble vist mye bra karate, men det ble ikke foretatt noen rangering.

Det krever litt mot å stille opp i en slik konkurranse, så alle ble premiert for å ha stilt opp.

 

Etter premieutdelingen vanket det brus, kaker og boller på alle.

 

Styret har mottatt en rekke henvendelser fra barn og foreldre, som slår fast at dette var svært populært og lærerikt/nyttig. Noen har  allerede spurt om når det kommer til å skje igjen, noe styret vil diskutere på neste styremøte.

 

Styret vil takke alle foreldrene som bakte og var entusiastiskt publikum, dommere og funksjonærer som stilte opp, og gratulere alle utøverne med innsatsen.

 

 

Styret