Bak fra venstre: Cato Bruarøy, Svein Erik Sandlien, Petter A. Næss, Geir Henriksen (lagleder), Chiu Wai Mickey Yip (OSI), Stian Bagroen, Jørn Ove Hansen. Foran fra venstre: Eli Wangberg (Trondheim), Kim F. Henriksen, Monica Helvig, Ann-Kristin Muri

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De norske utøverne som deltok i verdensmesterskapet for Kofukanorganisasjonen i Paris i helgen, tok godt for seg av medaljer.

Det var i kumite(kamp), at de norske utøverne gjorde det best. I kata(mønster) ble det sølv og bronse i dameklassen, til henholdsvis Eli Wangberg Trondheim, og Kim F. Henriksen Mizuchi, mens Chiu Wai Mickey Yip fra OSI tok bronse i herreklassen.

Kim tapte semifinalen for den portugisiske jenta som vant, men rekvalifiserte seg og vant bronse.

 

 

 

 

Kim i aksjon: til venstre under utførelsen av Seienchin i kata-konkurransen, til høyre fra finalen i -60 kg (Geir i bakgrunnen)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jørn Ove Hansen – en stilstudie

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

I kamp var det kun jenter fra Mizuchi, og de viste at de holder bra internasjonalt nivå. Det ble avviklet lagkamp med 3 utøvere pluss reserver, og individuelt – / +  60 kg.

I lagkamp ble Sverige slått i finalen. For Norge gikk de tre Mizuchiutøverne Monica Helvig, Ann-Kristin Muri og Kim F. Henriksen. Fremheves her må nok Kim F. Henriksen, som vant alle sine lagkamper før full tid.

 

 

 

Kvinner Lag. Fra premieutdelingen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

I individuelt + 60kg slo Monica Helvig en utøver fra Botswana i finalen, hvor Monica avgjorde i siste sekund i en meget spennende finale.

Anki sliter med en skade, og fikk det ikke til å stemme helt, men vi har tro på at hun vil komme sterkere tilbake når skaden er leget.

 

 

Monica Helvig. Fra premieutdelingen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

I – 60 kg kontrollerte Kim F. Henriksen finalen, og vant 3-0 over en fransk jente.

 

 

Kim F. Henriksen. Fra premieutdelingen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

På herresiden startet dagen med tap i lagkampfinalen for Botswana, etter at begge lag hadde vunnet 2 kamper hver og gått 1 uavgjort, men Botswana vant på flest scorede poeng. Det norske laget bestod av de fem Mizuchiutøverne Stian Bagroen, Cato Bruarøy, Petter A. Næss, Svein E. Sandlien og Jørn O. Hansen.

 

 

 

Lag Herrer. Fra premieutdelingen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

I individuelt herrer ble det avviklet 3 vektklasser.

I – 68 kg hadde ikke Cato og Stian helt dagen. Cato røyk ut med tap og brukket ribben, mens Stian tapte for Viki i de siste sekundene i semifinalen. I rekvalifiseringen ble Stian disket for hard kontakt. Det ble istedet vår botswanske venn Vikisikhali N. Majama, som nettopp har trent hos oss i 4 måneder, som vant klassen.

 

 

 

Vikisikhali N. Majama. Fra premieutdelingen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

I – 78 kg ble det Mizuchis stortalent Petter A. Næss(19) som gikk helt til topps, etter å ha vunnet finalen mot en fransk utøver. Dette var Petters første stilarts VM i seniorklassen, og hvilken debut ! Petter er nok et talent Norge vil kunne få stor  glede av fremover.

 

 

Petter A. Næss. Fra premieutdelingen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

I + 78 kg gikk nok en gang veteranen Jørn O. Hansen(32) til topps, etter å ha beseiret en meget god sveitser i finalen. Sveitseren som tidligere har vunnet det prestisjetunge Paris open, kom nylig fra det åpne hollanske mesterskapet med bronse, og var ranket som nr. 1 i klassen.

Svein Sandlien tok bronse i klassen etter å ha beseiret en engelsk utøver i bronsefinalen.

 

 

Jørn Ove Hansen og Svein Erik Sandlien. Fra premieutdelingen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Prisene som stevnets beste utøvere, gikk for damene til Kim F. Henriksen, mens Vikisikhali N. Majama, Botswana, fikk prisen på herresiden.

Vi er veldig glade på Vikis vegne. Når først prisen ikke skulle gå til en av våre egne, er jo Viki nærmest å anse som en av våre egne. Vi gratulerer !

 

 

Viki og Kim har mottatt sine bestemannspremier

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Forøvrig skulle vi hilse til alle fra Viki, som sa at han ikke hadde ord for sin takknemmelighet overfor alle som hadde hjulpet ham under sitt opphold i Norge.

Han ville gi oss pokalen han fikk for beste utøver, noe vi selvfølgelig avslo, men forklarte ham at vi satte stor pris på hans gest.

 

Norge ble beste nasjon, og vant 5 av de 9 klassene som ble avviklet.

Vi er stolte av at det var klubbens utøvere som stod for de 5 gullene, og således er verdens beste klubb innenfor stilarten.

 

Styret gratulerer.

 

 

 

Sensei Tomiyama fra utførelsen av Koshiki Suparinpai (oppvisning)