Vi håper så mange av klubbens medlemmer finner veien til Jordalhallen i Oslo, og støtter opp om klubbens utøvere, hvor individuelt kata, lagkata og lagkumite går fredag 26. mars kl. 18.00- 21.00.
Lørdag begynner innledende kl.11.00, med et finaleshow kl.18.00, hvor Oslos orfører, Japans ambassadør,  og andre æresgjester kommer til å være tilstede. Blant disse er også Geirs hovedinstruktør fra 1971-76, Rune Hagen, som grunnla arrangørklubben Oslo karate klubb i 1969, hvor Geir trente frem til 1976. En annen av æresgjestene er sensei Nanbu, som Geir også trente med frem til 1976. Han kommer opprinnelig fra vår stilart, men har etterhvert utviklet sine egne systemer og organisasjon, idag kjent som Nanbudo, som er det systemet arrangørklubben trener.
Også regjeringen kommer til å være representert under finaleshowet.

Vi har blitt tipset om at lagkata og lagkumite blir kjørt til og med finaler på fredag.
På lørdag skal show mix og en del av de individuelle klassene kjøres ferdig på dagen, mens under finaleshowet fra kl. 18.00 skal noen av de andre finalene, og finalene i kata individuelt kjøres. Vinnere av lagkata og show mix skal holde oppvisning itillegg til oppvisninger av sensei Nanbu og Oslo karate klubb.
All premieutdeling skjer i forbindelse med finaleshowet.
Kjenner vi Ove Gusvik og hans medarbeidere i Oslo karate klubb rett, kan alle impliserte glede seg til et flott arrangement.
Forøvrig kan dere lese mer om NM på  www.kampsport.no
Vi oppfordrer herved folk til å støtte opp om klubbens utøvere og årets NM arrangement, og ønsker vel møtt !