Nok en gang har våre utøvere vært i utlandet og opplevet mye, samt konkurrert.

Denne gangen har vi vært ”over dammen” for å delta i USA Open.

Vi var ialt 20 personer som reiste fra Gardermoen søndag 28. desember.

Alle utøverne hadde trent hardt gjennom julen, og nå skulle vi først til Los Angeles, hvor vi skulle trene og bo frem til nyttårsaften, som skulle oppleves i Las Vegas.

Vi bodde på Venice Beach i L.A. Geir hadde bodd her før, og visste at dette er et av de trivligste områdene i byen. Nydelig strandområde med surfere og masse rart å se og oppleve. I tillegg til trening hver dag, besøkte vi også Universal Studios parken.

Nyttårsaften fløy vi til Las Vegas, hvor vi opplevet fyrverkeri du skal lete lenge etter.

Vegas er en by det ikke finnes maken til i verden, og må oppleves.

Nyttårsaften og 1. nyttårsdag bodde vi på Hiltons leilighetsanlegg, som nok er det aller flotteste leilighetene vi har opplevet. Spør Stian og Viki !

2. nyttårsdag flyttet vi over til Caesars Palace hotel, hvor mesterskapet skulle foregå 3. og 4. Dette er et av verdens mest kjente hoteller, som inneholder det meste.

Geir gikk forbi en klesbutikk i hotellet, hvor det var samlet seg en del mennesker utenfor, og da Geir spurte en politimann om hvorfor menneskene stod utenfor akkurat her, fikk han til svar at Britney Spears var inne og handlet. Uttrykket i politimannens ansikt burde vært filmet da Geir lot som han ikke visste hvem hun var og gikk videre.

Men som alle vet er Geir mer opptatt av blues og rock.

Lørdag 3. januar startet konkurransen på 9 matteområder, med 25 land som deltok. Noen av klassene var ikke så store, men de beste var svært gode og i verdensklasse.

Arrangementet var i seg selv ikke topp, men den norske troppen som bestod av utøvere fra Mizuchi, Stavanger, Bergen, Vennesla, Sarpsborg og Oslo, gjorde seg bemerket som nest beste nasjon. USA ble beste nasjon. Medaljene for Mizuchi :

Kumite gutter 14/15 år elite        bronse           Jørgen Evensen        

Kata jenter 14/15 år  elite              sølv                Lissy Martby         

Kumite jenter 14/15 år elite          sølv            Caroline Thomassen 

Kumite jenter 14/15 år elite         bronse             Lissy Martby        

Kumite senior  åpen mellomklasse  sølv           Kjetil B. Jensen       

Kumite herrer + 45 år                   bronse        Steinar Thomassen   

Kumite lag kvinner                       bronse  L. Johannesen/G. Vadla, Stavanger, K. Henriksen/ E. Stavem, Mizuchi.

Kumite lag herrer                          gull      Stian Bagroen, Petter A. Næss, S. Byberg/ S. Larsen/ G. M. Brastad/J. O. Brynie Stavanger og E. Skretting Kick. 

 

Siste kvelden i Las Vegas spiste vi på toppen av tårnet Stratosphere, hvor de også har berg og dalebane, og spacelift over dette igjen, opplevelser ingen glemmer.

Så fløy vi ned til Los Angeles og Venice Beach, hvor vi koste oss og tok tur i Beverly Hills og kikket på kjendisenes hus og en av verdens mest eksklusive handlegater, Rodeo Drive. Det ble også en tur i Hollywood, og Petter fikk møte sin store filmhelt Jean Clade Van Damme.

Nevnes må også at 7 stykker fikk seg tatovering som kan beskues på trening.

Vi tror at alle som hadde jobbet og spart til turen fikk både erfaringer og minner for livet.

 

Styret