Uten våre beste seniorer, gjorde de nestbeste ? og juniorene en fantastisk jobb i Jordalhallen, Oslo.

Det ble avholdt 17 klasser, og vi deltok i 14 av disse.

Mye spenning, da vi både hadde med debutanter og unge utøvere som skulle prøve seg mot seniorer.

I kata visste vi at våre unge utøvere kunne vinne det meste, noe de også gjorde. I junior jenter tok Lissy gull, foran Silje, med Tonje på fjerdeplass.
I seniorklassen gjentok Lissy og Silje bedriften.
I junior gutter gikk våre to gutter til finalen, hvor Kristian Nygård vant, med Oscar på sølvplass.
I seniorklassen gikk Stian til finalen, men fikk ikke lov til å gå denne, p.g.a. shikkaku i kumite. Shikkaku er utvisning fra stevnet, som Stian fikk i senior kumite – 70kg, etter å ha mistet besinnelsen over dårlig dømming og mye annet, noe som fikk ham til å fike til motstanderen etter yame.
Vi som var tilstede forstår Stians frustrasjon, men handlingen er uakseptabel, og Stian må lære seg til å la intellektet styre over tempramentet, og løse slike situasjoner smartere i fremtiden, da han sikkert kommer til å komme opp i lignende situasjoner også i fremtiden.

Dette førte også til at Stian ikke fikk lov til å gå finalen sin i kumite junior –70kg, hvor da Kristian vant.

I  junior +70kg gikk Petter glimrende, og vant finalen før full tid.
På tross av skader fortsatte Petter å gå glimrende også i senior –80kg, og vant også her finalen før full tid. Petter viste her glimrende eksempler på hvordan psyke kan overvinne skadeproblemer. Dette har vært et problem for Petter tidligere, noe han nå virkelig tok drepen på. Uten å forringe noens innsats, mener vi at dette var stevnets største prestasjoner.

I senior –70 kg ble det bronsefinale mellom Anders og Kristian, hvor Kristian trakk det lengste strået i en jevn kamp.

I senior + 80 kg debuterte Jarle Myrvold fra brunt partiet, og gjorde en fin figur, og fikk med seg nyttig erfaring, på tross av at han etterhvert ble disket for hard kontakt. Jarle er en hard og tøff utøver, som trenger erfaring, og trening av kontroll, noe som ofte henger sammen.

Kjetil Bye Jensen fra blåbeltene deltok i sitt andre stevne, og gikk kjempefint frem til finalene i begge sine klasser, rekrutt junior åpen, og rekrutt senior +75kg.
I finalene ble han disket for å gå ut av området for mye, noe han må lære seg å unngå for fremtiden. Likevel, veldig bra å komme til 2 finaler, og kjempefin trening til USA, hvor han stiller i rekruttklassen i US Open.
På jentesiden i kumite, var det Elisabeth som denne gangen gikk til topps, i +57kg. Elisabeth er sterk psykisk, og har bra teknikk, og må bare fortsette å utvikle beherskelsen av prinsippene våre.

Ann Kristin tok bronse i klassen, og glimtet til med feiinger og kast, selv om det ikke helt ville seg for Anki denne gangen.

Unge Silje var denne gangen satt opp både i junior åpen og senior –57 kg.
At hun gikk til finalen i begge klasser var veldig bra. At hun tapte begge finalene kan nok være fordi hun har vært plaget av både sykdom og skader i senere tid, men vi er sikre på at Silje vil bli en farligere utfordrer etterhvert som hun friskner til, og får jobbet bedre med en del prinsipper.

Ca. 20 klubber deltok.
Det ble avviklet 17 klasser.

Beste utøver ble Lissy på jentesiden og Kristian blant guttene, begge fra oss, og vi ble beste klubb med 7 gull, 9 sølv og 2 bronse.
Nest beste klubb ble Tiger med 3 gull,3 sølv og 4 bronse.

Styret gratulerer med den flotte innsatsen.