Stian Bagroen med gull i Estonia Open

Stian Bagroen vant gull i -70kg, junior i Estonia Open, 3. mars 2003. Dette var en meget sterk prestasjon av Stian, som gikk til topps i en internasjonal konkurranse med deltakere fra mange land. Godt gjort !

Mizuchi deltok også i lag herrer sammen med utøvere fra Danmark hvor det sammensatte laget fikk bronsje. De fra Mizuchi som var med på laget var Svein Sandlien, Christian Heyerdal Larsen og Stian Bagroen (reserve). Fra Danmark stilte Alan Busk, Tommy Busk og Thomas Bjuring.

Individuelt gikk Svein Sandlien til kvartfinalen i klassen +80kg. Christian Heyerdal Larsen gikk til kvartfinalen i -75 kg.

Christian Nygård, Roald Thorsen og Anders Vindvad var også med fra Mizuchi, men nådde ikke opp i sine respektive klasser.

Geir V. Henriksen var med som coach og lagleder, og gjorde som vanlig en viktig innsats for utøverne.