Sterk innsats av klubbens utøvere i English Open.
Helgen 25/26 januar deltok vi med 8 ungdommer i London. Med seg hadde de 2 trenere.
De som reiste var : Nicolai Thomassen
                              Caroline Thomassen
                              Viktor Schaug
                              Ole M. B. Stokke
                              Lissy Martby
                              Silje Bondø
                             Lars F. Berrum
                             Stian Bagroen
Trenere og ledere: Steinar Thomassen og Geir V. Henriksen.
Stevnet gikk i Crystal Palace National Sports Center, London.
5 matteområder, 15- 20 nasjoner, ca. 800 utøvere.

Det var meget bra nivå på både kata og kumite utøverne. Til gjengjeld var de fleste dommerne svært dårlige. I kata ble det mye hjemmedømming, mens det i kumite var altfor mye kontakt og for høye krav til skåringer i forhold til aldersnivået på utøverne.
I kata tapte Nicolai semifinalen 1-2, for så å tape bronsefinalen med det samme.
Viktor, Caroline og Ole Martin gikk ut i første runde. Lissy tapte semifinalen 1-2, og bronsefinalen med det samme.

I kumite gikk Nicolai, Viktor og Silje ut i første runde, etter å ha møtt gode motstandere i kamper hvor de alle var godt med.
Caroline vant første kamp, tapte andre 4-5 for hun som senere vant, og fikk rekval for å komme til bronsefinale, hvor hun tapte 4-5. Ble blant annet snytt for 3 poeng på en fin mawashi jodan, som ble vurdert for svak, noe som er hårreisende i jenter 12/13 år. Kjempeinnsats av Caroline.
Lars ble skadet i første kampen, som han vant. Han fortsatte, og vant andre kampen fint. I semifinalen ledet han 2-0 på en fra det tyske landslaget, men tapte 2-6.
I bronsefinalen tapte han 6-7, etter at motstanderen fikk 3 poeng fordi Lars gjentatte ganger hadde for mye kontakt. Likevel var dette veldig bra innsats av Lars, som har slitt med skader lenge.

Stian gikk først flere kamper for juniorlandslaget, som endte på bronseplass etter Frankrike og England. Stian vant sine kamper 6-1 og 6-0.
Skåret flere sanbon på både spark og nedtagninger. Tror dette var de beste kampene Stian noen gang har gått. Han var også Norges beste utøver.
I individuelt gikk han frem til semifinale, hvor han møtte en engelsk landslagsutøver. På stillingen 1-2 til engelskmannen, kastet Stian ham og fulgte flott opp med et perfekt slg mot hodet. Linjedommeren som satt rett ved markerte sanbon, men hoveddommer bare vinket det vekk, og Stian tapte 1-2.
Bittert, men Stian gikk til bronsefinale og slo her en fra Luxemburg  7-0.
Stians motstander fra semifinalen vant finalen mot en belgier.
Vi lærte og erfarte mye nyttig, og det sosiale var upåklagelig. Vi tror også at ungdommene fikk god inspirasjon til å stå på videre.