Mizuchi klarte igjen å erobre det gjeve laggullet for herrer i NORTH BOHEMIA CUP, 8. og 9. november 2002, med god hjelp fra våre danske venner. I dette internasjonale stevnet stilte 7-8 nasjoner, deriblant Slovakia som har sterke utøvere. I år som i fjor var det pengepremie for menn lag, ca. 6000 norske kroner. Laget bestod av fra Mizuchi: Jørn Ove Hansen, Svein Erik Sandlien og Christian Heyerdal Larsen som reserve. Fra Ålborg karateklubb stilte: Allan Busk, Thomas Bjuring, Rasmus Ingerslev med Tommy Busk som reserve. Herre laget vant solid over Slovakia i finalen med seier 3-0. Mizuchi ga i år som i fjor, bort halve pengepremien til et lokalt sykehus for barn.
Av individuelle prestasjoner for Mizuchi fikk Kim F. Henriksen gull i klassen -53 kg. Monica Helvig fikk bronsje i -60 kg. Svein Sandlien kom til finalien i åpen klasse, men stilte ikke i finalen pga. strekk, og endte derfor opp med sølv i åpen klasse. Både Jørn Ove Hansen og Christian Heyerdal Larsen var i bronsjefinaler i sine klasser, henholdsvis +80kg og -80kg, men endte opp uten medaljer.
Stian Skjørvestad fra Stavanger karateklubb var også med fra Norge, og fikk gull i kata.
Danskene fra Aalborg karateklubb gjorde en sterk innsats med gull og sølv både i -70kg og +80kg.