I helgen gikk sesongens første stevne av stabelen i Oslo.
Det ble avviklet regionalt stevne for de 8 østlandsfylkene. På lørdag var det juniorer og seniorer, mens det på søndag var for barn og ungdom.
På lørdag deltok Mizuchi k.k. med 8 utøvere med kongepokalvinnerne Kim F. Henriksen og Jørn O. Hansen i spissen.

Kim hadde ligget syk hele uken, men dette hindret henne ikke i å ta gull i kata kvinner. I kumite derimot måtte hun kaste inn håndkledet etter 3 kamper. Jørn O. Hansen var i en klasse for seg, og var stevnets desidert beste kumiteutøver, og vant kumite + 80 kg. Unge Stian Bagroen, 17 år, vant senior kata og tok sølv i kumite jr.-70 kg. Christian Heyerdal-Larsen og Roald Thorsen vant kumite henholdsvis –80 kg og –70 kg.

Stor spenning var det knyttet til Mizuchis 2 debutanter, Silje Bondø(15) i kata rekrutt og Ann Kristin Muri i kvinner sr. Kumite. Begge to viste flotte teknikker og dro hjem med hvert sitt gull. Mizuchi k.k. har utvilsomt to nye talenter på gang.

Søndag var det de under 16 år sin tur. Her var spenningen mest knyttet til at flere av Mizuchis ungdommer skulle gå kamp( kumite ) for første gang i stevner. Alle hadde gått et eller flere kata (mønster) stevner før, men nå skulle en del av dem prøve seg på kamp. Først ut var Nicolay Thomassen (11). Det var 16 utøvere i klassen, men Nicolay slo den ene etter den andre, og vant klassen. Den neste som skulle gå kamp for første gang var Nicolays storesøster Caroline (12). Caroline er teknisk god og tok til slutt sølv, etter å ha vunnet den siste kampen sin i serien, 8-0 før full tid.
Den siste som skulle i ilden var talentfulle Silje Bondø (15). Her ble det sølv for Silje, noe hun senere revansjerte i kata rekrutt, hvor hun vant og fikk premien som beste jente på søndagen.

I kata ble det dobbeltseier i gutter 12/13 år ved Viktor Schaug og Nicolay Thomassen.
I kata gutter 14/15 år ble det dobbeltseier ved Oscar Rygh og Ole M. Bøe Stokke, mens Lissy Martby og Tonje Vegsund tok en pen dobbeltseier i jenter elite 14/15 år. I lagkata ble det også dobbeltseier til de to Mizuchi lagene. Totalt ble de beste klubb med 13 gull, foran Troll Oslo med 8 gull.