Vedr. forsikring til NKF og kretsen samt nye medlemskort i mars

Hvert år i mars betaler Mizuchi forsikring for medlemmene til forbundet og  til kretsen.  Fra i år av ønsker forbundet at denne betalingen skal foretas gjennom CMS  (CMS er firmaet som håndterer all faktureringen for klubben).

I tillegg skal det sendes ut et nytt medlemskort til alle medlemmer i Norges Kampsport Forbund.   Siden forsikringen er innbakt i medlemsavgiften til klubben, har styret i Mizuchi besluttet å stoppe alle avtalegiroer i mars.


Det vil si at alle medlemmene istedenfor får tilsendt en giro på 207 kr for medlemmer  over 13 år og 157 kr. for medlemmer opp til og med 12 år, samt nytt medlemskort.

De medlemmene som allerede har betalt for hele våren, er landslagsutøvere eller instruktører vil likevel få tilsendt både giro og medlemskort. Dere skal IKKE betale giroen selv, men ta den med på trening og legge den i postkassen som henger i klubben. Viktig at dette gjøres så snart som mulig, og innen utgangen av mars

Dersom du mot formodning ikke mottar giro eller medlemskort må dere kontakte noen av instruktørene. Har du andre spørsmål kan Rebekka kontaktes på tlf. 932 26297