Vi ønsker nye medlemmer velkommen til vårens nybegynnerkurs!
Voksne (13 år ->): Mandag 21. januar, kl. 19.00
Barn (8 – 13 år): Torsdag 24. januar, kl. 18.00

Priser pr. mnd:
130 kr. for barn(8-12 år) første semester, deretter 180 kr
180 kr. for barn (8-12 år) videregående
180 kr. for ungdom (12-17 år)
200 kr. for voksne (17 år->)

Familierabatt på kr. 10 pr. mnd for medlem nr 2, kr. 20 pr. mnd. for medlem nr. 3 og kr. 30 pr. mnd for medlem nr. 4.
 
Sted: Mizuchis treningslokaler i Nedre Toppenhaug 56, Bærums Verk. (Under barnehagen). Buss nr. 143/144.
Tlf. 67561820 (e. kl. 17)

Mizuchi er en av landets beste karateklubber, både på elitenivå og ungdomsnivå. Men vårt fundament er likevel bredden og gleden over å drive en sport som styrker kroppen og beriker sinnet. For karate er ikke bare en gammel, japansk selvforsvarskunst, den er også rettet mot å bygge opp egen karakterstyrke. Så i tillegg til å være et godt mosjonsalternativ, gir karate også verdifulle bidrag til egen selvutvikling.
Nysgjerrig på å vite mer om karate?
I et godt sosialt miljø trener vi sammen, gruppert etter beltegrader, fra 7-åringen til 60-åringen. Du vil oppdage at du med jevnlig trening får bedre smidighet, kondisjon og en fastere kropp. Og blir tryggere på deg selv.

Vi er stolte over klubben vår, både våre konkurranseutøvere, men like meget også våre mosjonister. Bli bedre kjent med sporten og oss. Vi tror du vil oppdage at karate er noe langt mer enn raske spark og slag på en fjernsynsskjerm. Vi mener vi har noe å tilby deg, samtidig som vi også tror at du har noe å gi oss.

Det er en trygghet å vite at man kan forsvare seg selv. Selv om sjansen er liten for det, så kan hvem som helst oppleve blind vold eller andre overgrep.

Karate er en av de mest effektive selvforsvarsystemene som finnes. Jevnlig karatetrening gir deg kunnskaper så du unngår farlige situasjoner, og gir deg raske reaksjoner så du klarer deg godt dersom en ubehagelig situasjon skulle oppstå.

I Mizuchi Karateklubb lærer vi virkningsfulle blokkeringer mot slag og spark, og ”smarte knep” for å slippe unna grep eller strupetak. Vi trener også på kraftige motangrep.

Som en av Nordens ledende karateklubber i en årrekke har vi bevist at vår instruksjon er i toppklasse også internasjonalt. Våre instruktører er godkjente av Norges Idrettsforbund, og de har i tillegg flere års erfaring fra jevnlig karatetrening.

Vår hovedinstruktør Geir V. Henriksen startet Mizuchi i 1977, og han er en av landets beste og mest erfarne trenere. Geir har også vært dansk landslagstrener (2000), og var selv på det norske landslaget fra 1976 til 1983, hvor han tok tilsammen 10 NM gull.

Han fikk frem sin første landslagsutøver fra Mizuchi i 1983, første Nordiske Mester i 1983, første vinner av HMK-pokal i 1986, første Eurmester i 1988, første vinner i Dutch Open for ungdom i 1995, første vinner i British Open for ungdom i 1995. Klubben har også vunnet i det åpne Skandinaviske, Åpne Tsjekkiske, US Open og en rekke andre internasjonale stevner. I 1999 tok klubben HMK-pokalene både for kvinner og menn.

Vi gjør deg i stand til å ta vare på deg selv i situasjoner der du ikke har full kontroll. Jevnlig karatetrening kan være din beste forsikring ! 
VELKOMMEN !