Roald Thorsen fikk sølv og Kim. F. Henriksen fikk bronsje i Scandinavian Open som ble avholdt i Esløv i syd Sverige.
Kim F. Henriksen deltok i sin første internasjonale konkurranse i senior klassen i kamp i helgen. Roald Thorsen fikk bronsje forrige år i samme konkurranse, og kom nå helt til finalen. Over 300 påmeldinger fra 20 land skapte en sterk internasjonal ramme rundt det hele. 
Roald Thorsen gikk jevnt i sine kamper fram til finalen hvor han møtte en sterk tysker. Tyskeren gikk taktisk og halte seieren i land i klassen –60 kg hvor det var 20 deltagere fra mange nasjoner. Neste store stevne for Roald i Norge er NM i mars 2002, hvor han fra før av har sølv i sin klasse –60 kg.
Fra Norge var det kun Kim i kvinneklassene. Kim var den eneste junioren, og også den letteste utøveren da hun ble veiet inn på 45,8 kg i klassen –53kg. Kim var heldig og fikk w.o. i første runde. I andre runde ble det en jevn kamp mot en svensk jente som ble avgjort på sudden death til Kims fordel. I semifinalen møtte Kim skandinavias beste jente i denne vektklassen,svenske Lia Zegelja. Kim forsøkte å føre kampen og angrep flere ganger, men den rutinerte svenske jenta dro seieren i land og gikk til finalen som hun senere vant. Kim gikk da til bronsefinalen mot en finsk utøver. Dette ble et jevnt oppgjør som  Kim førte og vant knepent. Flott innsats og verdifull erfaring. Det neste store mål for Kim er NM for juniorer som går i Bergen 23-25 november.