US Open ble avholdt i Las Vegas i påsken, og troppen fra Mizuchi bestod av Monica Helvig, Rebekka Bruaroy, Jorn Ove Hansen, Svein Erik Sandlien og Rasmus Rasmussen. Mizuchi vant lagkamp både på herre- og damesiden! I tillegg ble det gull til Rebekka Bruaroy og solv til Svein Erik Sandlien.

Mye takket være hovedsponsoren vår Ansvar Eiendomsmegling AS, kunne 5 utøvere fra Mizuchi ta turen “over dammen” i påsken.

Innledende runder starter lørdagen (som gikk på teppe!). Jørn Ove var som vanlig i form og burde (selvsagt) vært i finalen – sterk teknisk som han er – men noe svak dømming førte dessverre til at han mistet finaleplassen. Også Rasmus så bra ut, men klarte ikke å kapre noen finaleplass. Svein derimot gikk svært bra, og gikk til finalen om søndagen.

Monica gikk flere ovebevisende kamper, men tapte knepent mot en jente fra Jougoslavia (som forøvrig har flere medaljer i all style EM) i kampen om finaleplassen. Rebekka vant sine kamper, og vips, 2 finaler var i boks!

Lagkampene er alltid mest spennende, og også her kapret vi finaleplassene på både herre- og damesiden. 4 av 4 finaler i boks !!

Søndagen var det duket for show på ekte amerikansk vis; musikk, oppvisninger, storskjerm og opphøyet arena hvor finalene skulle gå.

Det fikk som det måtte gå (!)i begge lagkampene; gull!
Svein gikk en bra finale mot en landslagsutøver fra USA. Han lå under med ett poeng når det nærmet seg slutten av kampen, men dommerne “glemte” å melde fra om at det var 30 sekunder igjen av kampen, så Svein fikk aldri tid til å hente inn igjen poenget. Men en fin 2. plass ble det jo ! (Selv om vi mente han var best selvfølgelig.) Rebekka gikk også med en motstander fra USA, og vant til slutt 2-0. Alt i alt en meget bra innsats fra Mizuchi – igjen!