Beste klubb i Østlandscup 2 i helgen

02.03.2020

Med 173 påmeldte fra 18 klubber, var det gledelig at vi igjen ble beste klubb i Østlandscup 2, 29. februar. Mizuchis utøvere tok syv gull, to sølv og tre bronsemedaljer.

I klassen kata 11 år vant Majra Trako jenteklassen, mens Ruben Løkken vant gutteklassen. Majra deltok også i kumite og vant klassen.

Majra tok gull i både kumite og kata!
Ruben tok gull i kata (arkivbilde)

I klassen gutter 12/13 år kata hadde vi med Oscar Valaye og Trym Holthe, som begge tok bronse. Trym vant første runde foran Henrik Hansen, som nå konkurrerer for WH Sportskarate Drammen, men tapte i andre runde for Henrik, og dermed ble det bronsefinale, som han vant. Vi tipper at Trym blir svært farlig i NM neste helg.

Oscar V. og Trym (lengst til høyre) på bronseplass i kata

I klassen kata jenter 14/15 år vant Marion Wester. Det var morsomt at hun gikk Chibana no Kushanku, som hun ikke har gått på en stund, og shotokankataen Unsu. Debutanten Oscar Grøtland (14) gikk til bronsefinale i kata gutter 14/15 år. Her ble det tap, men flott debut av Oscar. Cornelius og Olai F. Johnsen deltok ikke denne gangen.

Marion (i midten) tok gull i kata….

I kataklassen for jenter 16/17 ble det flott sølv til Thea A. Løkken, mens Ingrid Halvari måtte nøye seg med tap i bronsefinale denne gangen.

I kataklassen for gutter 14/17 år, fikk Amund denne gangen gå mot jevnaldrende, og vant. Amund har helt klart en stigende kurve.

….og det ble gull i kata til Amund også

I åpen klasse kumite 14/15 år ble det gull til Kaja H. Myhre med Karina A. Løkken på sølvplass. De to jentene vant også lag sammen i 14-17 år, og det uten vår skadede Sankavi som ikke deltok på stevnet. I lag må vi fremheve Kajas seier 8-1 i lag, over en av Norges tidligere representasjonsutøvere. Veldig bra!

Gullaget i kumite: Kaja og Karina
Individuelt tok Kaja gull og Karina sølv i åpen klasse 14-15 år

På guttesiden i kumite 14/15 år tok Anton Isaksen denne gangen steget opp på pallen i sitt andre stevne, hvor han igjen ikke fikk gått rekruttklasse, men måtte gå elite. Han tok bronse i klassen med 12 utøvere. Han scoret blant annet med en fin uramawashi geri til hodet, og en rekke fine gyaku tsukier. Anton er ydmyk og trener hardt, og det vet vi gir resultater på sikt.

Anton på pallen (høyre) med bronsemedalje

Vi takker coach Gitte H. Brunstad og våre dommere Morten Lein, Erik J. Berg og Saleh Zomlot.

Gratulerer til alle med flotte resultater og topp innsats!

Medaljeoversikt: Mizuchi troner øverst på listen