Graderingsseminaret i helgen med stinn brakke

16.06.2024

I helgen var det fullt fokus på gradering, arrangert av klubben på vegne av stilartsorganisasjonen Inoue Ha Norway, som er avdøde Soke Yoshimi Inoues organisasjon i Norge. Det ble kjørt treninger fredag kveld, treninger og graderinger hele lørdag, pluss treninger og graderinger halve søndagen.10 instruktører fra klubben deltok for at kvaliteten skulle bli så høy som mulig. Leder for seminaret var som alltid shihan Henriksen 8. Dan. Videre instruerte sensei Mikael Ek, 5. dan, sensei Morten Lein og sensei Karl Henning Svendsen, begge 4. Dan, samt sensei Lissy Martby 3. dan, sensei Geir Lundahl 2. dan, sensei Fredrik Ottesen 2. dan, sensei William Haug 2. dan, sensei Solveig Schwarz og sensei Anthony K. Bratli 1. dan. Utøverne ble delt inn i grupper i henhold til alder og belter, og alle fikk i forkant et tidsskjema, som ble overholdt gjennom helgen.

Barn gul stripe, gult og orange belte

Utøverne fikk denne gangen gjennomgang av kumite og kata som var blitt undervist gjennom høsten. Videre ble det jobbet med bunkai og trening på å vise kata. Vi tror mange kanskje fikk det nødvendige siste løftet på seminaret, som gjorde at graderingen ble bestått, eller ekstra god. Gradering til svart belte er den graderingen som vanligvis tiltrekker seg mest oppmerksomhet. Det er liksom noe eget med det å skulle bestå en gradering til svart belte, og kunne ikle seg den fargen på beltet du skal ha resten av ditt karateliv. Denne gangen var det Dewintha Kania, Asbjørn Syversen, William Mykland, Henrik Thorud, Emil Sekkeseter og Kornelia Syrrist-Gelgota som graderte til 1. Dan. Videre graderte Made Jaya Muliawan til 2. Dan.                                                                                 

Nye Dan graderte foran fra v. Asbjørn, Dewintha, Henrik, Kornelia, Emil, William, Made. Bak shihan Henriksen

Ledelsen gratulerer alle, og spesielt vår nye Dan graderte, med vel gjennomført gradering. Vi vil også rette en takk til alle instruktører som hjalp til med å få hele leiren til å flyte flott. Arrangementet bestod med glans, og ble et flott punktum for vårhalvåret.

Ungdomsutvalget, bestående av Amanda Hoff Birch-Aune, Julius Syrrist-Gelgota og Linnea Son Martby, med hjelp fra Majra Trako, Ada Garbin, Leo Son Martby og Kornelia Syrrist-Gelgota, holdt forelesning, oppvisninger i kumite og kata med bunkai, arrangerte leker, og stod for litt servering på avslutning for barn som ønsket å være med på egen avslutning. Dette var definitivt en suksess, og styret takker ungdomsutvalget og hjelpere, med et topp opplegg som høstet mye ros hos store og små.

Majra, Linnea, Amanda
Ada, Leo, Kornelia

Alle ordinære treninger er nå over, og vi starter opp ordinære treninger mandag 19. august, og tar inn nye medlemmer uken etter og fremover.

Styret ønsker alle en god sommer og håper mange finner veien til sommerleiren på Kreta!

Kontakt

Mizuchi Karateklubb
Dønskiveien 43C
1346 GJETTUM

E-post: styret@mizuchi.no

Facebook  Facebook

Webshop

Logg inn på medlemssidene
for å komme til webshop.