Vellykket Smai Mini Cup i klubben

05.05.2024
Stille før stormen

Grunnet avlyst Karate Cup Øst gikk Sportskarate Drammen og vi sammen om å arrangere et erstatningsstevne, på kort varsel. Takket være iherdig innsats fra begge klubber fikk vi Smai Skandinavia, WH Sport og Fitness, Bunnpris Gjettum og Coop Xtra Dønski, med på laget som sponsorer. 85 påmeldte fra 6 klubber fra Kristiansand i syd til Oslo området, ga et flott stevne denne lørdagen.

Stevnet startet tidlig lørdag morgen og pågikk til lørdag ettermiddag. Leder for trekning og tidsskjema, Kenni Yang, stod på etter kort varsel og gjorde en flott innsats i tillegg til foreldre, ledere og dommere, slik at utøverne fikk et svært vellykket stevne.

Kenni

Først ute fra oss var Mildrid Solhaug i klassen 10 år jenter kata og kumite. Det ble en seier og et tap i begge klassene for Mildrid, som definitivt har enda mer inne.

Mildrid

Neste ut var Leo Son Martby i klassen gutter 11 år kata og kumite. Leo trener mye på tross av sin unge alder og ble belønnet med gull i begge disipliner. Debut i kumite med et smell og vi tror det skal bli morsomt å følge unge Leo videre.

Leo til topps

I kata jenter 12/13 år hadde vi Thea Antonsen, Ada Krydsby-Johnsen og Kornelia Syrrist-Gelgota. De to sistnevnte havnet i samme pulje, og Kornelia trakk det lengste strået og gikk til finale som hun vant, mens Ada tok bronsen. Kornelia er den som trener mest av disse tre, og ofte er det slik at de som trener mest blir best, men de andre to presser på bakfra. Flott av jentene!

Kornelia gull, Ada bronse

I kadett jenter kata var Majra Trako og Linnea Son Martby best og gikk til finale hvor Linnea vant knepent med dommerstemmene 2-1. Veldig bra av begge!

Linnea gull, Majra sølv

I kata junior herrer vant Julius Syrrist-Gelgota og viste hvor bra man kan gjøre kata på tross av at han er stor av størrelse.

Julius gull i kata

I damer senior vant Amanda Hoff Birch-Aune etter flott kataoppvisning.

Amanda gull

Det samme gjorde Ventor Gjuka i senior herrer og vi gratulerer!

Ventor gull

I kumite jenter 14/15 år var det knyttet stor spenning til våre 4 jenter Zulaikha Ahmed, Linnea, Majra og Olivia Holte. Sterk konkurranse i klassen kunne ikke hindre at Majra tok gull foran Linnea og Olivia, med Zulaika deretter. Flott fightet av alle jentene, men spesielt sterkt av Majra, som virket suveren denne dagen og hadde flere ekstra flotte scoringer.

Fra v. Linnea, Majra, Olivia

I herrer 14/15 år ble det bronse på Tobie Bye, mens William Mykland etter langt skadeavbrekk ikke lyktes helt.

Bronse til Tobie

I junior herrer 16/17 år kumite var Julius utilnærmelig denne dagen. Vi fikk her et godt eksempel på hvorfor WKF ikke kjører åpen klasse lenger, da Julius slo en landslagsutøver som er nybakt Nordisk mester i vektklasse -55kg. Julius veier 77 kg og var et hode høyere enn sin gode motstander, og tidligere har de fleste WKF arrangerte åpen klasse blitt vunnet av de fysisk største utøverne. Historien gjentok seg her, men likevel flott av Julius mot en meget god motstander.

Forøvrig ser vi til venstre i speilet de to hovedpersonene bak hele stevnet, shihan Henriksen og sensei Hansen.

Sist ut av våre var Zeenat Ahmed i damer junior/senior kumite. Zeenat har potensial som få, men får det ennå ikke helt ut, selv om det nærmer seg. Bronse til Zeenat.

Zeenat bronse

Prisene til beste dame og herreutøvere gikk til Majra og Julius. Vi gratulerer!

Beste utøvere Julius og Majra med koordinator Kenni Yang mellom seg

Vår dommer Morten Lein gjorde som alltid en flott jobb sammen med coacher Mikael Ek, Christian Heyerdahl-Larsen og shihan Henriksen. Takk til lege Erik Rud og dommere fra Tiger k.k, Hiryukan k.k, Troll k.k og Sportskarate Drammen. Også en spesiell takk til familien Walstad Hansen som igjen trakk i mange tråder i stevnesammenheng.

Kontakt

Mizuchi Karateklubb
Dønskiveien 43C
1346 GJETTUM

E-post: styret@mizuchi.no

Facebook  Facebook

Webshop

Logg inn på medlemssidene
for å komme til webshop.