Trening for seniorer

30.04.2024

Klubben starter nå opp et parti for de godt voksne. Treningene vil være på mandager fra 18:30 til 19:30 i liten sal. Målgruppen er de fra rundt 50 år og oppover, men er du under 50 og gjerne vil være med, så er du hjertelig velkommen. Vi regner med at de fleste vil være brun- og sortbelter, men også her er vi fleksible.

Fokus for treningene vil være tradisjonell karate, kihon, kata og lett sparring. Det vil bli trening slik de fleste er vant med fra før, men med litt mer vekt på tradisjonelle treningsformer og noe mer hensyn til at vi ikke er tenåringer lenger. Men vi lover at du skal bli skikkelig svett 😊

Vi starter opp mandag 6. mai kl. 18:30. Velkommen!

Kontakt

Mizuchi Karateklubb
Dønskiveien 43C
1346 GJETTUM

E-post: styret@mizuchi.no

Facebook  Facebook

Webshop

Logg inn på medlemssidene
for å komme til webshop.