Mye å glede seg over i Copenhagen Open

27.02.2024

Våre unge utøvere ble denne gangen sendt til Copenhagen Open, som er et tøft stevne. Denne gangen deltok 112 klubber fra 21 nasjoner og nærmere 900 påmeldte.

Kumite:

Det ble som ventet tøffe tak, og mye erfaring å hente i dette elitestevnet for vår gruppe, som kun har konkurrert i et par år. Men det ble også noe medaljer og gode plasseringer i store klasser. Vår yngste var Tobie Bye, som akkurat har bikket 14 år, og var dermed yngst i 14-16 år. Han tapte i første runde 0 – 1 for en utøver som gikk til finalen. Dermed rekval og bronsefinale, hvor marginene ikke var på Tobies side, og han ble disket på slutten. Dermed 5. plass. Julius L. Syrrist-Gelgota gikk veldig bra i åpen klasse junior og ble nr. 5 av 32 utøvere. Veldig bra!

Vår yngste på jentesiden, Zulaikha Ahmed, tapte også 0-1 i første kamp og fikk ikke rekval. Storesøster Zeenat lyktes ikke denne gangen og røk ut i både u.21 og sr. Samme skjebne led Hedda Reinemo i kadett (14-16 år). Olivia Holthe ble nr. 9 i åpen klasse kadett, med 30 utøvere i klassen, hvor Majra Trako ble nr. 5. Veldig bra av jentene. Den som lyktes best i kumite var Linnea Son Martby, som tok bronse i kadett -54 kg i klasse med 13 utøvere. Linnea er den jenta som trener mest i klubben for tiden, da hun trener og konkurrerer i både kata og kumite, og det gir resultater. Vi gratulerer med bronse i dette sterke selskapet! Lag kumite kadett jenter ble det bronse på laget med Olivia, Linnea, Majra og Hedda. De tapte semifinale 0-2 for arrangørklubben, som vant finalen.

Bronselaget fra v. Olivia, Linnea, Majra, Hedda

Kata

Her ble Amanda Hoff Birch-Aune nr. 7 i damer senior med 32 utøvere i klassen. Flott av Amanda. Igjen var det Linnea som lyktes best. Sølv i klassen med 24 utøvere er veldig sterkt. Vi gratulerer igjen!

Linnea i kata Nipaipo
Sølv til Linnea i kata

Stevnet viste at vi absolutt kan hevde oss internasjonalt både i kata og kumite i disse aldersbestemte klassene. Våre utøvere er ferske, men blir farligere og farligere for de mer erfarne.

Vi takker og gratulerer coachene Lissy S. Martby, Mikael Ek og Geir Hjerpaasen.