Mizuchi på samling i Drammen

19.12.2023

Av Linnea Son Martby

Vi var 8 utøvere fra mizuchi som dro på treningssamling med Olympisk mester Sajad Ganjzadeh fra Iran, 1. desember – 3. desember. Her var det masse bra trening fra Sajad, Jørn Ove Hansen og Nima Rofan. Vi har lært masse nytt på disse tre dagene og har fått mye god matching med folk fra forskjellige klubber i Norge og Sverige. Det var variert trening med forskjellige kombinasjonsøvelser. Dette var noe veldig positivt som vi alle likte veldig godt og vi gleder oss masse til neste gang det blir en samling som dette. På lørdagen, etter til sammen 3 timer med trening, var det sosialt med middag på O’learys i Drammen som de fleste klubbene ble med på. På søndagen kom også tidligere verdensmester Wayne Otto innom for å si hei.

Fra v. Sajad, Julius, Tobie, Majra, Zeenat, Zulaikha, Jørn Ove, Hedda, Linnea, Olivia, Wayne.

Utøvere, trenere og sponsor Yngvar Nilsen fra Smai

Kontakt

Mizuchi Karateklubb
Dønskiveien 43C
1346 GJETTUM

E-post: styret@mizuchi.no

Facebook  Facebook

Webshop

Logg inn på medlemssidene
for å komme til webshop.