Gradering med stinn brakke

18.12.2023

I helgen var det fullt fokus på gradering, arrangert av klubben på vegne av stilartsorganisasjonen Inoue Ha Norway, som er avdøde Soke Yoshimi Inoues organisasjon i Norge.

Det ble kjørt treninger fredag kveld, treninger og graderinger hele lørdag, pluss treninger og graderinger halve søndagen.

8 instruktører fra klubben deltok for at kvaliteten skulle bli så høy som mulig.

Leder for seminaret var som alltid shihan Henriksen 8. Dan. Videre instruerte sensei Morten Lein og Karl Henning Svendsen, begge 4. Dan, samt sensei Lissy Martby 3. dan, sensei Geir Lundahl 2. dan, sensei Fredrik Ottesen 2. dan, sensei William Haug 2. dan og sensei Solveig Schwarz 1. dan.   

Utøverne ble delt inn i grupper i henhold til alder og belter, og alle fikk i forkant et tidsskjema, som ble overholdt gjennom helgen.

Utøverne fikk denne gangen gjennomgang av kumite og kata som var blitt undervist gjennom høsten. Videre ble det jobbet med bunkai og trening på å vise kata.

Vi tror mange kanskje fikk det nødvendige siste løftet på seminaret, som gjorde at graderingen ble bestått, eller ekstra god.

Emilie stolt etter sin første gradering med shihan Henriksen

Philip og Celine med shihan Henriksen

nye barn trener neko ashi dachi

Barn gul stripe til oransje

Klubben og landets tidligere topputøver Gitte H. Brunstad, var innom med Vilde som foreløpig må vente før hun kan ta opp arven etter Gitte

Gradering til svart belte er den graderingen som vanligvis tiltrekker seg mest oppmerksomhet.

Det er liksom noe eget med det å skulle bestå en gradering til svart belte, og kunne ikle seg den fargen på beltet du skal ha resten av ditt karateliv.

Denne gangen var det Olivia Holte, Linnea Son Martby og Hedda Reinemo som graderte til 1. Dan.

Videre graderte Erik Rud og William Haug til 2. Dan.                                                                                 

Olivia og shihan

Fra v. Erik, Linnea, shihan, Hedda, William

Ledelsen gratulerer alle, og spesielt vår nye Dan graderte, med vel gjennomført gradering.

Vi vil også rette en takk til alle instruktører som hjalp til med å få hele leiren til å flyte flott.

Arrangementet bestod med glans, og ble et flott punktum for høsthalvåret.

Nytt av året var at ungdomsutvalget, bestående av Amanda Hoff Birch-Aune, Julius Syrrist-Gelgota og Linnea Son Martby, med hjelp fra Majra Trako, holdt forelesning, oppvisning, arrangerte leker, og stod for litt juleservering på avslutning for barn som ønsket å være med på egen avslutning. Dette var definitivt en suksess, og styret takker Majra og ungdomsutvalget, samt ønsker dette som fast innslag for barna i fremtiden.

Alle ordinære treninger er nå over, og vi starter opp ordinære treninger mandag 8. januar, og tar inn nye medlemmer uken etter og fremover.

Styret ønsker alle en god jul og et riktig godt nytt år!!

 

Kontakt

Mizuchi Karateklubb
Dønskiveien 43C
1346 GJETTUM

E-post: styret@mizuchi.no

Facebook  Facebook

Webshop

Logg inn på medlemssidene
for å komme til webshop.