Fight night i Hua Hin

03.12.2023

Det avholdes jevnlige muay thai fightnights i Hua Hin, som er en by som ligger noen mil unna min base i Cha-Am i Thailand. Denne gangen skulle klubben jeg har trent mye i, og som mange av Mizuchis utøvere har trent i, delta med en utøver. Utøveren heter Gisele, er fra Nederland, 17 år gammel og kommer opprinnelig fra kickboksing. Hun har trent muay thai noen måneder med vår hovedtrener Pot, og skulle opp mot en jente fra Myanmar.

Gisele og coach Pot

Det var en rekke utøvere fra andre land enn Thailand, blant annet nevnte Nederland, Frankrike og England fra Europa, hvor alle vant sine kamper. Engelskmannen etter definitivt en av kveldens hardeste kamper hvor han vant på ko (knock out) i 5. runde.

Men kveldens raskeste ko var det Gisele som stod for, da dommeren stoppet kampen allerede i første runde, etter at Gisele hadde hamret løs med kombinasjoner av slag og lave spark og satt så en flott mawashi til hodet, hvor dommeren stoppet kampen. Gisele overrasket positivt og var mye bedre og tøffere enn Arik og undertegnede hadde trodd da vi så henne i klubben.

3 av 7 kamper var damekamper, og selv om Gisele hadde en teknisk svakere motstander, syntes jeg hun var den beste av damene denne kvelden. På herre siden var engelskmannen den beste etter min mening. 

 

Kontakt

Mizuchi Karateklubb
Dønskiveien 43C
1346 GJETTUM

E-post: styret@mizuchi.no

Facebook  Facebook

Webshop

Logg inn på medlemssidene
for å komme til webshop.