Arik trener muay thai i Thailand

02.11.2023

Vår tidligere topputøver og Norgesmester, Arik Amroun, har vært i Thailand sammen med shihan Henriksen og trent muay thai. Shihan Henriksen oppholder seg i perioder i Thailand for å lære mer om denne fascinerende kampsporten, og høyne kompetanse ytterligere og bringe hjem til klubben.

Shihan Henriksen har knyttet mange kontakter med muay thai miljøer i Thailand, men der han og våre utøvere har trent mest er Chok Dee muay thai gym i den lille byen Cha-Am, 20 mil syd for Bangkok. Her har flere av våre instruktører og topputøvere trent gjennom shihan Henriksens kontakter. 

Fra v. Arik, sjefen Pot, assistentcoach og shihan Henriksen

Arik fikk kjørt en rekke treninger og også lært mye om Thailandsk kultur og lokalmiljøet i den lille fiskebyen Cha-Am. At det er tøft for oss nordboere å trene full kontakt i over 30 graders varme var også noe han fikk erfare. Han jobber for tiden på fiskebåt utenfor kysten av Finnmark, og et besøk i den gamle fiskelandsbyen var et populært innslag i tillegg til at det ble tid til å nyte noe strandliv også. Arik var veldig klar på at dette var for ham opplevelse av det genuine Thailand, og at han ville komme tilbake for et lengre opphold her. 

Cha-Am kan by på gode strender uten for mye folk

Kontakt

Mizuchi Karateklubb
Dønskiveien 43C
1346 GJETTUM

E-post: styret@mizuchi.no

Facebook  Facebook

Webshop

Logg inn på medlemssidene
for å komme til webshop.