Beste klubb i Østlandscup 4

20.09.2023

Troll Bushido karateklubb hadde for første gang på lenge tatt på seg arrangement av karatestevne igjen. Østlandscup 4 med 233 påmeldinger fra 17 klubber ble arrangert i Bjørnholthallen i utkanten av Oslo sør-øst. På tross av at det ble en del forsinkelser, var det topp stemning, ikke minst på grunn av Arne som var stevnets glimrende speaker. Mye flott karate var det også å se.

Klubben tok 15 gull, 8 sølv og 3 bronse og ble med dette suverent beste klubb. 

Først ut var Kornelia Syrrist-Gelgota i kata 11 år, hvor hun vant. Neste ut var Leo Son Martby, som vant klassen gutter 11 år. Fint gjennomførte kataer av begge!

 

 

 

 

 

 

 

I ungdom kata jenter 12/13 år ble det sølv til Ada Krydsby-Johnsen og bronse til Thea Antonsen. Flott av de ferskeste jentene våre!

Ada sølv, Thea bronse

I kata jenter 14/15 år hadde Linnea Son Martby rykket opp fra 12/13 års klassen og gikk til finalen, hvor Majra Trako ventet. Majra vant 3-2, så her var det jevnt mellom våre to.

Linnea og Majra

I kata gutter 16/17 hadde Julius Syrrist-Gelgota rykket opp fra 14/15 og møtte Olai Fykse Johnsen i finalen. Igjen en jevn finale hvor Julius trakk det lengste strået med 3 – 2 seier fra flaggdommerne.

I kata damer senior ble det sølv på Amanda Hoff Birch-Aune, mens det i herrer senior ble gull til Cornelius Fykse Johnsen og sølv til lillebror Olai.

I lagkata 12år+ tok jentene Amanda, Majra og Linnea gull, og herrene Cornelius, Olai og Julius gull, mens det i kata mix ble gull til herre laget vårt, sølv til laget med Ada, Thea og Leo, bronse til damelaget vårt.

Våre kata lag i mix klassen

Kata utøverne våre jobber hardt under ledelse av sensei Mikael Ek, og står frem som en meget sterk tropp. det var mye flotte kataer å se fra våre utøvere.                                                                             

Noen av kata utøverne konkurrerer også i kumite, som er en meget vanskelig kombinasjon. Men også kumiteutøverne våre gjorde det meget sterkt. I klassen jenter 12/13 år vant Zulaikha Ahmed både +40 kg og åpen klasse. Med tanke på at det kun er et år siden vi dro i gang en skikkelig kumitegruppe igjen, er det veldig morsomt blant annet å se at alle de ferske utøverne nå scorer med 3 poeng spark. så også Zulaikha, som vant de fleste kampene før full tid i begge klasser. Veldig bra av unge Zulaikha!

Zulaikha gull

I gutter 12/13 år går det litt opp og ned med våre to gutter der, William Mykland og Tobie Bye. Begge er virkelig blitt noen tøffe fightere, som noen ganger blir straffet for tøffheten mot mindre motstandere. Men William vant +45 kg med Tobie på bronseplass, mens Tobie vant den åpne klassen. Veldig bra av guttene som er teknisk gode, tøffe og sterke i teknikkene, men som trenger å jobbe med det taktiske og konkurransetekniske for å kunne heve seg fra regionalt toppnivå til nasjonalt toppnivå. Men flott med hvert sitt gull.

William gull, Tobie bronse

Tobie gull

 

 

 

 

 

 

 

I jenter 14/15 år +45 kg og åpen klasse ble det finaler med våre to jenter som gjør både kata og kumite, Majra og Linnea. Majra er mer erfaren og eldre, så det ble to gull til Majra og 2 sølv til Linnea. Veldig bra av begge, og Majra fikk beste utøver premien for damer med sine 3 individuelle gull. Vi gratulerer!          Vi vil nevne at vi har to veldig lovende jenter til i denne aldersklassen, Olivia Holthe og Hedda Reinemo, som begge var skadet denne gangen. Men en veldig bra jentegruppe i denne aldersgruppen.

Linnea og Majra

Beste utøvere Adrian Rofan Nordstrand karateklubb og Majra

Dagens siste klasse for oss var kumite damer senior, hvor Zeenat Ahmed deltok, og hvor hun avsluttet kampen med en flott 3 poenger før full tid. Zeenat, som alle de andre kumiteutøverne, har utviklet seg flott på det ene året vi har økt satsningen på kumite. 

Zeenat gull

                                                                             

Det er sensei Geir Hjerpaasen som har hovedansvaret for kumite satsningen assistert av shihan Henriksen.

Sensei Geir Hjerpaasen med pokal for beste klubb

Coacher denne gangen var shihan Henriksen, sensei Ek og sensei Hjerpassen.

Dommere fra oss var Morten Lein, Erik J. Berg, Muzli Hakaj og hoveddommer Saleh Zomlot. De var alle sterkt involvert i gjennomføringen av stevnet og gjorde en flott innsats.

Styret gratulerer alle klubbens representanter med topp gjennomføring!

Medaljestatistikk 5 beste klubbene:

  1. Mizuchi karateklubb                           15 gull   8 sølv   3 bronse
  2. Nordstrand karateklubb                       3 gull   3 sølv   3 bronse
  3. Skedsmo karateklubb                           2 gull   3 sølv   2 bronse
  4. Tiger karateklubb                                  2 gull   2 sølv    5 bronse
  5. Sarpsborg karateklubb                         1 gull   1 sølv    2 bronse

 

Kontakt

Mizuchi Karateklubb
Dønskiveien 43C
1346 GJETTUM

E-post: styret@mizuchi.no

Facebook  Facebook

Webshop

Logg inn på medlemssidene
for å komme til webshop.