Årsmøtet avholdt.

30.03.2023

Årsmøtet – Anki takker for seg i styret, Tine valgt inn.

Ann-Kristin Muri takker for seg i styret etter mange år som styremedlem, og de siste årene som nestleder. Vi takker Anki for å ha tatt ansvar og deltatt i styret gjennom mange år etter at hun la opp som konkurranseutøver. Vi håper videre at vi får se henne på trening igjen på et senere tidspunkt.

Tine Finstad Henriksen (37) går inn i styret som styremedlem. Tine har 21 NM titler, og har vært instruktør på sommerleirer på Kreta. Til daglig jobber hun med psykisk helsearbeid for barn og unge.          

Gitte H. Brunstad rykker opp til nestleder.

Ellers er styret uforandret.

Styreleder: Ørjan G. Martinsen

Nestleder: Gitte H. Brunstad

Medlemmer: Geir Lundahl

              Tine F. Henriksen

              Morten Lein

Varamedlem: Christian Heyerdahl-Larsen

Årsmøtet vedtok endring i den årlige medlemskontingenten/forsikring, som har stått stille i 15 år, hvor klubben har «sponset» medlemmene overfor Norges Kampsportforbund. Dette slik at den rimer mer med Norges Kampsportforbunds gjeldene medlemskontingent/forsikring. Den årlige medlemskontingent/forsikring i klubben er nå satt til kr. 200.-, og belastes klubben og medlemmene i april hvert år. Dette er altså en årlig medlemskontingent og obligatorisk forsikring som går inn til Norges Kampsportforbund, og som ikke må forveksles med den månedlige treningsavgiften alle betaler.

Saken om medlemskontingent/forsikring og alle de andre postene på agendaen ble enstemmig vedtatt.

Klubbens valgkomite mener vi har svært god kontinuitet innen styre og stell, og at styret og komiteer har vist seg tilliten verdig. Samtidig ønsker de det nye styret lykke til!

Kontakt

Mizuchi Karateklubb
Dønskiveien 43C
1346 GJETTUM

E-post: styret@mizuchi.no

Facebook  Facebook

Webshop

Logg inn på medlemssidene
for å komme til webshop.