Hard konkurranse i Copenhagen Open.

26.02.2023

Fra v. Cornelius, Olai, Oscar, Amanda.

Våre katautøvere Amanda H. Birch-Aune, Oscar Grøttland, Olai og Cornelius F. Johnsen, under ledelse av sensei Mikael Ek, var i begynnelsen av vinterferien i København for å prøve seg i Copenhagen Open. Det ble hard motstand og nyttig erfaring, hvor Cornelius F. Johnsen var den som hevdet seg godt. I tøff senior klasse med 33 utøvere gikk han helt til semifinaler, hvor han endte på delt 7. plass. Meget sterkt av Cornelius. De andre endte midt på treet i sine klasser, men fikk verdifull erfaring før neste store stevne som er Svenske katapokalen 11. mars.

Kontakt

Mizuchi Karateklubb
Dønskiveien 43C
1346 GJETTUM

E-post: styret@mizuchi.no

Facebook  Facebook

Webshop

Logg inn på medlemssidene
for å komme til webshop.