2 gull, 3 sølv, 4 bronse i Boden Open.

12.02.2023

Først ut var Linnea Son Martby som gikk helt til topps i sterk Nordisk klasse. Slo bra svensk jente i semifinalen og en god finsk jente i finalen med 3-2.

Linnea til topps.

I junior kata dro Leonard Holter lengste strået og slo Olai F. Johnsen i finalen. I kata damer var det dan klasse og åpen klasse, med sterk innsats av Amanda Hoff Birch-Aune med en bronse og et sølv. Kata herrar var det dan klasse og åpen klasse. 1 sølv og 1 bronse på Cornelius F. Johnsen, som tapte med 2-3 for Aleksander Pagot i veldig jevn match. 1 bronse i kata åpen på Amund Hillestad, som gikk veldig bra etter et opphold, men han blir å regne med framover. 1 bronse i kata åpen på Ventor Gjuka, med solide kataer, og han kommer sterkt framover. Dessverre var Julius L. Syrrist-Gelgota skadet og måtte stå over denne gang, men han kommer sterkt tilbake. Masse god erfaring å ta med til København Open om 2 helger.

Katagjengen med coach Ek.

Kontakt

Mizuchi Karateklubb
Dønskiveien 43C
1346 GJETTUM

E-post: styret@mizuchi.no

Facebook  Facebook

Webshop

Logg inn på medlemssidene
for å komme til webshop.