4 medaljer til Mizuchi i Stockholm

03.12.2022

Super innsats i Stockholm Karate Kid Cup og Svenska Juniorpokalen med nesten 1000 startende lørdag den 19. november.

Først ut var Linnea Martby som stilte i 13 årsklassen i Karate Kid Cup. I denne klassen var det hele 31 utøvere. Linnea har trent intensivt de siste månedene og gjennomførte to veldig solide Papuren kataer. Dessverre gikk hun mot den ene finaleutøveren i andre omgang, noe som ble for vanskelig denne gangen.  Ingen rekval i denne klassen så ingen ny sjanse til tredjeplass her. Linnea er veldig god teknisk og med noe mer styrke/spenst-trening over tid, så vil framgangen komme.

Fersk dobbelt norgesmseter Julius Syrrist stilte i både kata och kumite i kadett-klassen. Julius gikk til en veldig solid tredjeplass i kata etter å ha gjennomført fem ulike kataer, noe som viser at han i aller høyeste grad vil bli å regne med framover. I farten tok også Julius tredjeplass i kumite etter en bra og taktisk vel gjennomført konkurranse.

I junior stilte vi med Oscar Grøttland, Leonard Holter og Olai Johnsen. Oscar og Leo gikk helt framt til bronse-match der de gikk mot hverandre og denne gangen dro Leo det lengste strået og tok hjem bronsen.

På den andre siden gikk Olai som tapte en helt jevn match med 3-2 mot den ene finalisten og deretter vant en overbevisende bronse. Olai viser veldig god progresjon etter hard og smart trening over lang tid. Slik Olai går nå så blir ingen overrasket om han kommer til å få gode resultater internasjonalt framover.

Stor takk til Lissy Martby og Cornelius Johnsen som hjalp til med coaching denne gangen.

Som vanlig når vi ute och reiser så ble det tid til en felles middag i det vinterlige Stockholm.

Kontakt

Mizuchi Karateklubb
Dønskiveien 43C
1346 GJETTUM

E-post: styret@mizuchi.no

Facebook  Facebook

Webshop

Logg inn på medlemssidene
for å komme til webshop.