Graderingsseminarene ga 4 nye 1. Dan og 2 nye 2. Dan

14.06.2022

Sist helg var det fullt fokus på gradering, arrangert av klubben på vegne av stilartsorganisasjonen Inoue Ha Norway, som er avdøde Soke Yoshimi Inoues organisasjon i Norge.

Det ble kjørt treninger fredag kveld, treninger og graderinger hele lørdag, pluss halve søndag for alle andre. Det var 6 instruktører fra klubben deltok for at kvaliteten skulle bli så høy som mulig.

Leder for seminaret var som alltid shihan Henriksen, som selv fikk forbundsgradering til 8. Dan på forbundets årsting på Thon hotell Gardermoen (se egen artikkel annet sted på denne siden). Videre instruerte sensei Morten Lein og Karl Henning Svendsen, begge 4. Dan, samt sensei Lissy Martby 3. Dan, sensei Geir Lundahl 2. dan, og sensei Cornelius Fykse Johnsen, etter at han ble gradert til 2. Dan på lørdag.   

Senseier fra graderingsseminaret. Fra venstre: Geir Lundahl, Lissy Martby, Karl Henning Svendsen og Morten Lein.

Utøverne ble delt inn i grupper i henhold til alder og belter, og alle fikk i forkant et tidsskjema, som ble overholdt gjennom helgen.

Utøverne fikk denne gangen gjennomgang av kumite, bunkai og kata som var blitt undervist gjennom våren. Vi tror mange kanskje fikk det nødvendige siste løftet på seminaret, som gjorde at graderingen ble bestått, eller ekstra god.

Gradering til svart belte er den graderingen som vanligvis tiltrekker seg mest oppmerksomhet. Det er liksom noe eget med det å skulle bestå en gradering til svart belte, og kunne ikle seg den fargen på beltet du skal ha resten av ditt karateliv. Denne gangen var det Made Muliawan og datteren Kiara som graderte til 1. Dan, sammen med Felix Syvertsen og Julius Leander Syrrist-Gelgota. Videre graderte Nathania Muliawan og Cornelius Fykse Johnsen til 2. Dan. 

Bilde av Felix Syvertsen, Nathania Muliawan, Made Muliawan og Kiara Muliawan sammen med shihan Henriksen etter graderingen.
Bilde av Cornelius Fykse Johnsen og Julius Leander Syrrist-Gelgota sammen med shihan Henriksen etter graderingen.

Ledelsen gratulerer alle, og spesielt vår nye Dan graderte, med vel gjennomført gradering.

Vi vil også rette en takk til alle instruktører som hjalp til med å få hele leiren til å flyte flott. Arrangementet bestod med glans, og ble et flott punktum for vårhalvåret.

Styret ønsker alle en god sommer!

Kontakt

Mizuchi Karateklubb
Dønskiveien 43C
1346 GJETTUM

E-post: styret@mizuchi.no

Facebook  Facebook

Webshop

Logg inn på medlemssidene
for å komme til webshop.