8. Dan til Shihan Geir V. Henriksen

12.06.2022

Shihan Geri V. Henriksen mottar diplom for 8. Dan av avtroppende president i Kampsportforbundet, Tore Bigseth.

I forbindelse med Forbundstinget for Norges Kampsportforbund, ble klubbens grunnlegger og leder, Shihan Geir V. Henriksen, den 12. juni tildelt 8. Dan i karate. Avtroppende president i forbundet, Tore Bigseth, framholdt Henriksens lange, internasjonale merittliste og resultater over en periode på mer enn 50 år, som begrunnelse. Henriksen fikk 1. Dan i 1976 og 7. Dan i 2010. Han har mottatt en rekke priser og utmerkelser for sitt arbeid og har bl.a. ledet Mizuchi karateklubb fram til 407 NM gull, 25 Kongepokaler, 34 nordiske mesterskaps gull, medaljer i jr. og sr. EM og VM.

Styret gratulerer Shihan Henriksen med 8. Dan.

Shihan Geir V. Henriksen med diplomet for forbundsgradering til 8. Dan.

Kontakt

Mizuchi Karateklubb
Dønskiveien 43C
1346 GJETTUM

E-post: styret@mizuchi.no

Facebook  Facebook

Webshop

Logg inn på medlemssidene
for å komme til webshop.