Åtte medaljer i Østlandscup

09.03.2022

Med redusert tropp grunnet covid gjorde klubbens utøvere det likevel svært bra i Østlandscup 2 i Sarpsborg 6. mars. Mizuchi tok hjem tre gull og fem sølv.

Mizuchis deltagere: Bak fra v.: Julius og Amund. Foran fra v.: Amanda og Laura

Det var spesielt i kata vi gjorde det bra: Vår nye utøver Laura Zapata tok gull i klassene junior (16/17 år) og senior foran klubbvenninnen Amanda Hoff Birch-Aune i begge klasser. Supert av begge jentene!

I ungdomsklassen (12/13 år) tapte Majra Trako finalen etter lik poengsum. Vår nye utøver Julius Syrrist-Gelgota tok sølv i kadettklassen (14/15 år).

I seniorklassen herrer ble det sølv på Amund Hillestad bak Ruben Vinje Fagerland fra Sentrum Haugesund. Flott av gutta!

Amund måtte ut med skade i første kampen i senior herrer -75 kg. Vi tror ikke det er så alvorlig at det vil hindre ham fra å trene godt fremover. Amund var vår eneste utøver i kumiteklassene for herrer.

Majra Trako var den eneste av utøverne våre i klassen damer kumite, og hun stilte i ungdomsklassen. Majra ble disket i +40 kg på ledelse 2-0, mens hun i åpen klasse tok suverent gull etter å ha scoret 24 poeng og sluppet inn tre i løpet av fire kamper. De tre hun slapp inn kom i finalen da hun vant 6-3. Supert av Majra!

Gull og sølv til Majra i henholdsvis kumite og kata.

 

Dette gjorde at vi ble tredje beste klubb etter Sarpsborg og Drammen.

Coacher var for kata, Mikael Ek og for kumite, Gitte H. Brunstad.

Vi deltok også med tre dommere, Morten Lein, Erik J. Berg og Saleh Zomlot, som alle gjorde en glimrende jobb. Saleh var hoveddommer for stevnet som huset 17 klubber og 256 påmeldte.

 

Styret gratulerer alle med flott innsats og gode resultater!

Kontakt

Mizuchi Karateklubb
Dønskiveien 43C
1346 GJETTUM

E-post: styret@mizuchi.no

Facebook  Facebook

Webshop

Logg inn på medlemssidene
for å komme til webshop.