NIFs hederstegn til shihan Henriksen

09.01.2022

Sist lørdag ble shihan Geir V. Henriksen tildelt Norge Idrettsforbunds Herderstegn under en seremoni i klubbens lokaler på Dønski. Visepresident Sondre Sande Gullord i NIF overrakte diplom og en pin som de synlige tegn på denne utmerkelsen. I sin tale ved overrekkelsen roste han Henriksens innsats gjennom 45 år for verdier som er helt sentrale for Idrettsforbundet. Spesielt ble hans forebyggende arbeid for barn og unge trukket fram og også hvordan han har skjøttet sin rolle som ambassadør for norsk idrett på stevner i utlandet, på en forbilledlig måte. Han minnet også om at NIFs Hederstegn er en av de høyeste utmerkelser i norsk idrett og at bare et fåtall personer har mottatt denne tidligere.

Visepresident Sondre Sande Gullord i NIF og shihan Geir V. Henriksen.

Henriksen benyttet anledningen til å takke alle andre i klubben som har gjort en frivillig innsats og sa at uten dette dugnadsarbeidet ville det ikke ha vært mulig å få til en så fantastisk utvikling i klubben som vi har hatt siden oppstarten i 1977.

Flankert av tidligere topputøvere, fra venstre Kim F. Henriksen (50 NM-titler og 3 kongepokaler), Stian Bagroen (28 NM-titler og 6 kongepokaler) og Jørn Ove Walstad Hansen (40 NM-titler og 7 kongepokaler).

Pga. koronasituasjonen var det bare noen få deltakere på dette arrangementet og man var nøye med å holde avstand. Det ble servert snitter og mineralvann og engasjerte deltakere benyttet anledningen til å få en prat med NIFs visepresident.

Morten lager snitter.

Styret gratulerer shihan Henriksen med denne tildelingen. 

Kontakt

Mizuchi Karateklubb
Dønskiveien 43C
1346 GJETTUM

E-post: styret@mizuchi.no

Facebook  Facebook

Webshop

Logg inn på medlemssidene
for å komme til webshop.