Tre nye 1. dan og én ny 2. dan

27.12.2021

Sist helg var det fullt fokus på gradering, arrangert av klubben på vegne av stilartsorganisasjonen Inoue Ha Norway, som er avdøde Soke Yoshimi Inoues organisasjon i Norge.

 

Seminaret besto av treninger fra fredag til søndag og graderinger lørdag og søndag. For at kvaliteten skulle bli så høy som mulig deltok hele åtte instruktører fra klubben. Leder for seminaret var som alltid shihan Henriksen, 7. dan. Videre instruerte sensei Morten Lein og Karl Henning Svendsen, begge 4. dan, samt sensei Lissy Martby 3. dan, sensei Geir Lundahl 2. dan, sensei Rebwar Soløsten 2. dan, sensei Ingrid Halvari 2. dan og sensei Amund Hillestad etter at han ble gradert til 2. dan på lørdag.   

 

Utøverne ble delt inn i grupper i henhold til alder og belter, og alle fikk i forkant et tidsskjema, som ble overholdt gjennom helgen. Det ble kjørt strengt smittevernregime som blant annet førte til et redusert program for trening og gradering, uten noen form for kontakt.

 

Utøverne fikk denne gangen gjennomgang av kihon og kata som var blitt undervist gjennom høsten. Vi tror mange kanskje fikk det nødvendige siste løftet på seminaret, som gjorde at graderingen ble bestått eller ble ekstra god.

 

Gradering til svart belte er den graderingen som vanligvis tiltrekker seg mest oppmerksomhet. Det er liksom noe eget med det å skulle bestå en gradering til svart belte og kunne ikle seg den fargen på beltet du skal ha resten av ditt karateliv. Denne gangen var det tvillingene Eril og Victoria Marnseg og Mathias Spjøtvold som graderte til 1. dan. Videre graderte Amund Hillestad til 2. dan. 

Eril og Victoria Marnseg og Mathias Spjøtvold graderte til svart belte. Her sammen med shihan Henriksen

Amund Hillestad graderte til 2. dan

                                                                          

Ledelsen gratulerer alle med vel gjennomført gradering, spesielt de dan-graderte. Vi vil også rette en takk til alle instruktører som hjalp til med å få hele seminaret til å flyte flott. Arrangementet bestod med glans og ble et flott punktum for en turbulent koronahøst.

 

Styret ønsker alle en god jul og godt nyttår!

Kontakt

Mizuchi Karateklubb
Dønskiveien 43C
1346 GJETTUM

E-post: styret@mizuchi.no

Facebook  Facebook

Webshop

Logg inn på medlemssidene
for å komme til webshop.