Blir du vår nye webmaster?

28.11.2021

Å være webmaster i klubben er en fin måte å følge med på det som skjer i klubben av små og store begivenheter. Spesielt gøy er det å følge konkurranseutøverne fra stevne til stevne. Det kan være en fordel om du er så mye i klubben at du kjenner en del navn på utøvere. 

Størsteparten av oppgaven består i å legge ut stort sett ferdige tekster og å redigere bilder. Om du har kjennskap til bilderedigering, er det en fordel, men du kan få opplæring. Det er også en fordel om du har erfaring med mye brukte sosiale medier, som Facebook og Instagram. I tillegg til å legge ut nye saker, er en mindre oppgave å redigere nettsidene.

Hvis dette høres interessant ut for deg, kan du ta kontakt med: styret@mizuchi.no

 

Kontakt

Mizuchi Karateklubb
Dønskiveien 43C
1346 GJETTUM

E-post: styret@mizuchi.no

Facebook  Facebook

Webshop

Logg inn på medlemssidene
for å komme til webshop.