Full kumiteklaff for Amund

09.11.2021

To gull, to sølv og to bronsemedaljer ble resultatet etter Østlandscup 4 som ble arrangert i Sarpsborghallen lørdag 6. november.

Kata

I kata gikk jentelaget, bestående av Amanda, Majra og Nathania, til topps. Majra tok også sølv i 13-årsklassen og Amanda tok også bronse i den sammenslått junior- og seniorklassen +16 år. Det ble sølv og bronse til henholdsvis Ventor og Amund i klassen senior menn +18 år.

Medaljevinnerne i kata: Ventor, Amund, Majra, Amanda og Nathania

Stevnet betød en fin oppkjøring for Ventor og Amund til svenska juniorpokalen og nordisk mesterskap. Det var synd at Olai og Cornelius var syke, men de kommer sterkt tilbake i de kommende stevnene.

Kumite

Majra var først ut i kumite og sikret seg en bronsemedalje. Hun fikk det ikke helt til å stemme i første kampen, men klarte å omstille seg i rekval-rundene. Her satte hun fine scoringer og sikret seg en medalje.

Bronse i kata til Majra (arkivbilde)

Anton var nestemann ut, og han hadde en tøff oppgave foran seg. Klassen hans hadde blitt gjort om til åpen klasse og oppsettet var slik at alle utøvere i klassen skulle fighte hverandre (round robin). Flere av utøvere hadde representert Norge under sist Jr. EM. Anton fikk vist han er en smart og eksplosiv utøver, og fikk utfordret flere av guttene, men kom dessverre til kort i dette selskapet. Verdifull erfaring som vi tar med oss tilbake i klubben for å jobbe videre med.

Anton på pallen (høyre) ved en tidligere anledning (arkivbilde)

Høydepunktet under Østlandscupen var det Amund som stod for. I tillegg til kata-klassen, stilte han i den åpne herreklassen i kumite. Amund har hatt et langt opphold fra kumitekonkurranser, så vi var spente på hvordan steget opp til seniorklassen ville bli.

Gull i kumite til Amund

Amund starter sterkt i første kamp med å ta motstanderen på senga med slag til ansiktet etter godt forarbeid. Amund ser ut til å god kontroll ute på matta, men gjør en feilvurdering og ryker på en trepoenger. Amund er smart og timer et kroppsspark slik at han sikrer seg seier på senshu.

Etter en uheldig katatrekning, har Amund mer hell med motstander i kumitefinalen. Amund griper muligheten til å kontre motstanderen på spektakulært vis. Først setter han en klokkeklar ura. Deretter stopper han motstander med yoko geri, før han avslutter det hele med en kontant mawashi geri.

Herlig fightingspirit og storslåtte teknikker fra Amund vakte oppsikt og skapte mye begeistring i hallen. Vi gratulerer Amund med seieren og imponerende fighting!

 

Kontakt

Mizuchi Karateklubb
Dønskiveien 43C
1346 GJETTUM

E-post: styret@mizuchi.no

Facebook  Facebook

Webshop

Logg inn på medlemssidene
for å komme til webshop.