Takk til MIE NAKAYAMA

04.09.2021

Klubben har mottatt den triste beskjeden om at Mie Nakayama har gått bort.

Nakayama ble verdensmester i kata i 1982, 1984 og 1986, og hun er kanskje den fremste eleven Soke Inoue hadde. Siden Sokes død i 2015 har Nakayama vært en av de viktigste instruktørene i organisasjonen sammen med Rika Usami sensei og Antonio Diaz sensei, begge verdensmestre i kata.

For oss har Nakayama vært et stort forbilde. Hun har holdt leir og gradering hos oss tidligere. Flere av klubbens instruktører og medlemmer har trent med henne i Japan og Sverige i tillegg til leiren i Østerrike i 2015.  Vi er takknemlige for at vi fikk bli kjent med henne og vil minnes henne i dyp respekt.

Alle fikk hjelp på forskjellig vis. Mie Nakayama hos Mizuchi.

Sensei Mie Nakayama, Ruben og våre utøvere

På toppen av Holmenkollbakken

Deltagerne på kataleiren i Østerrike

Styret

Kontakt

Mizuchi Karateklubb
Dønskiveien 43C
1346 GJETTUM

E-post: styret@mizuchi.no

Facebook  Facebook

Webshop

Logg inn på medlemssidene
for å komme til webshop.