Fem fra Mizuchi til jr.-EM

26.06.2021

Fem utøvere fra klubben er tatt ut til junior-EM i Finland i august.

Det første fysiske stevnet på ett og et halvt år blir junior-EM i Tampere, Finland 20. – 22. august. Alle våre uttatte er katautøvere, hvorav fire skal representere Norge og én skal representere Kosovo.

De fire som skal representere Norge er Marion Wester klassen jenter U16 og i de tre gutte-/herreklassene er det Olai Fykse Johnsen, U16, Cornelius Fykse Johnsen, U18 år og Amund Hillestad, U21. Ventor Gjuka skal representere Kosovo i herrer U21.

Marion og Amund (arkivbilde)

Ventor (arkivbilde)

Olai, Amund og Cornelius (arkivbilde)

Med i troppen reiser også vår hovedansvarlige for katakonkurranseutøverne, sensei Mikael Ek, som en av Norges coacher.

Vi har i hele Covid-19 perioden satset hardt på og deltatt i online-stevner over hele verden. Dette har gitt verdifull erfaring i den vanskelige tiden. Nå er tiden inne for å prøve å omsette all denne erfaringen til fysiske stevner igjen.

Klubben har også avtale med Norges OL-dommer, Robert Hamara, om treningshjelp med dommere fysisk tilstede, som et ledd i forberedelsene.

Styret gratulerer med uttaket og ønsker lykke til!

Kontakt

Mizuchi Karateklubb
Dønskiveien 43C
1346 GJETTUM

E-post: styret@mizuchi.no

Facebook  Facebook

Webshop

Logg inn på medlemssidene
for å komme til webshop.